Srpanj 06, 2025, 14:06:50 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: hladnovodne-umiru  (Posjeta: 719 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline duj.Ko

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • ornament i zločin
hladnovodne-umiru
« u: Siječanj 23, 2008, 20:04:00 poslijepodne »
ne znam sta je krivo....inace im stavljam aquasafe za zlatne,a ovaj put prije par dana ga nije bilo i kupia san obicni za toplovodne....i evo samo se vuku ispod povrsine ,a na tren kao da se prodrmaju...jednoj crvenkapici su povenile peraje,a druga je umrla i teleskop  jedan...inace izgledaju normalno,samo im je ponasanje bolesno...ima li ko kaki lijek i da zna sta se meni ovo dogada??!!!?!?!1HITNO jE!!!!
\"Još vjerujem u čistoću umjetnosti, kao jedinu takvu koja nam je preostala u ovom životinjstvu uokolo nas.\" M.Krleža

Offline Ribač

• Punopravni član
hladnovodne-umiru
« Odgovori #1 u: Siječanj 26, 2008, 19:36:00 poslijepodne »

Možda da staviš post na hladnovodne...

Promijeni vodu i kupi aquasafe...Žao mi je.

Offline duj.Ko

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • ornament i zločin
hladnovodne-umiru
« Odgovori #2 u: Siječanj 27, 2008, 11:20:00 prijepodne »
a bas....dobro si reka....mora san stavit ovo na hladnovodne....jerboo....vidis nema odgovora....a onre su se vec i raspale......
\"Još vjerujem u čistoću umjetnosti, kao jedinu takvu koja nam je preostala u ovom životinjstvu uokolo nas.\" M.Krleža

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
hladnovodne-umiru
« Odgovori #3 u: Siječanj 27, 2008, 17:11:00 poslijepodne »

oprosti - nije me bilo, pa evo, ako išta može pomoći!

Dakle, aquasafe nije sigurno krivac. Ja mojima uredno stavljam kad nema posebnog za zlatne, ondaj opći---- Nešto ti se grdo smrdalo u vodi.

Te crvene fleke su podljedica neravnozeže u vodi. Dakle, hitno mijenjaj barem 40 % vode, i stavi bactopur....on je sjajan za te fleke...ako ti je tko ostao živ još!

I svakako provjeri jesi li još što napravio neuobičajeno. Recimo nova, nedezinficirana biljka...ili nešto drugo...si možda prejako oprao filter?....

Daj javi kako je stanje, budemo večeras pogledali ili sutra ujutro svakako na postove!