Evo pošto sam krenuo u promjene i odlučio sam napraviti Malawi Mix poćeo sam se pripremati pa sam nabavio mali 50 litarski akvarij i napravio mali Malawi,a trenutno su unutra maleni Pseudotropheus Saulosi,6 prekrasnih mališana trenutno uživa u tom akvariju dok ne odrastu i dok ne sredim veliki,pa ću ih prebaciti!Evo da vam malo pokažem kako sam ja to složio,ali da napomenem da je to samo provizorno složeno i onako na brzinu,pa ako imate koji komentar slobodno recite!
Evo ovako to izgleda u krupnom planu

Stavio sam im kamenje tako da ima mjesta za skrivanje i provlačenje,a koliko sam primjetio ovako kako sam postavio im odgovara!

Stalno se provlaće kroz rupe u kamenju i iza njega,ali kad je klopa onda su svi na hrpi tamo gdje je klopa

A evo i malaca da i njih pokažem,slike nisu baš nekaj jer su me namučili pošto su ko munje,a i stalno su u pokretu pa ih nisam baš mogao uloviti!

Neznam dali se vidi ali za sada su dvije ribice svijetlije od drugih,nakon nekog vremenana dvije ribice su crte postale istaknutije i onda su onako poblijedile,a ostale četiri su ostale žute!

Da voda bude čista i da sve bude uredu postavio sam AquaClear20 hang on filter koji za sada besprijekorno radi i nema niti jednu manu,vodu zagrijava grijač od 50 W i stavio sam im pumpicu za zrak tako da je voda bogata kisikom!

Moram napomenuti da mi je ribice poklonio
željkoc iovim putem bi mu se zahvalio jer su malci predivni!Hvala
Edited by: Domagoj22