Srpanj 13, 2025, 23:57:48 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Ramirez "guta zrak"  (Posjeta: 860 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline AnteK

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
Ramirez "guta zrak"
« u: Prosinac 23, 2007, 12:18:00 poslijepodne »
Vec treci dan kako zenka ramiraza stalno pri povrsini "hvata zrak". Nista ne jede, inace vanskim izgledom ne izgleda bolesno, prije tjedan dana polozila prva jaja (zajednicki akvarij 180lit Discusi Neonke itd.) koja su cuvali cca. dva dana. Ova bolest dosla preko noci. Tesko mi je gledati je ovako, kako da joj pomognem?

Offline AnteK

• Novi član
  • *
Ramirez "guta zrak"
« Odgovori #1 u: Prosinac 23, 2007, 22:01:00 poslijepodne »
Uginula je.

Offline babyboom

• Punopravni član
  • Kupinecki Kraljevec
Ramirez "guta zrak"
« Odgovori #2 u: Prosinac 26, 2007, 19:53:00 poslijepodne »
siroče...no, da se ne bi ponovilo, svakako provjeri vodu...kisik, nitrate i ph...nešto se smrdalo sigurno!

Offline betta13

• Punopravni član
  • **
Ramirez "guta zrak"
« Odgovori #3 u: Siječanj 11, 2008, 19:38:00 poslijepodne »
Imao sam isti problem kad sam kupovao skalara. Prvi dan ga još nisam stavljao u veliki aq da budem siguran da nisu bolesne pa sam ga stavio u prenosnik. Sljedeće jutro sammu htio promjeniti vodu ali sam primjetio da guta zrak. Kad sammu promjenio vodu pokušao sam ga nahraniti alinije htio.A onda je jednostavno je legao na dno i uginuo u roku od 10 minuta. Ja nemam pojma šta mu je bilo ali sam gotovo siguran da je stvar u vodi.
Born to love fish
P.S. skype: betta01994

Offline mikica

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 47
    • BH akvaristika online
Ramirez "guta zrak"
« Odgovori #4 u: Siječanj 27, 2008, 14:36:00 poslijepodne »
Ma ramirezi mogu krepat kad hoce ! Nisam vidjela ribu da crkne iz cista mira ko ramovi . I inace kratko zive i inace im ne mozes ugoditi . Moji zive u stabilnom akvariju ,zive nekoliko mjeseci i odjednom nekom padne na um da krepa ...jedan po jedan ,svako malo .Obozavam ih ,al su mi se popeli na glavu !