Kolovoz 18, 2025, 22:06:10 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: smještaj co2 difuzora  (Posjeta: 2033 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ribic

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški  
smještaj co2 difuzora
« u: Veljača 17, 2008, 20:18:00 poslijepodne »
Imam caymana 110 i ferplastov co2 sistem onaj kojem se smjesa radi s kvascem itd. i po uputama piše da ga se treba staviti par cm od površine s time da je dosta dug al mene zanima po vašim iskustvima i sliæno ali bi štetilo kad bi se stavija uz sami filter koji moj cayman posjeduje tj. difuzor bi izbaciva vodu obogacenu s co2 vrlo blizu usisa filtera? Edited by: ribic

Offline ribic

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
smještaj co2 difuzora
« Odgovori #1 u: Veljača 18, 2008, 15:43:00 poslijepodne »
ljudi dajte svoje mišljenje jer ako ga stavim blizu filtera lakše ću ga sakriti nego da stoji na suprotnoj strani a opet ako nije dobro da stoji blizu usisa filtera trebat ću ga stavit suproto jer neće imat svoju funkciju pa bi molija da pomognete oko nedoumice

Offline Karlo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
smještaj co2 difuzora
« Odgovori #2 u: Veljača 18, 2008, 16:08:00 poslijepodne »
slobodno ga stavi blizu usisa. neki cak stavljaju u usis da se co2 otopi na putu kroz filter

Offline veljo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Rab
smještaj co2 difuzora
« Odgovori #3 u: Veljača 18, 2008, 18:24:00 poslijepodne »
Ja imam stakleni difuzor ispod usisa filtera tako da svi mjehurići koji se ne otope budu usisani u filter i tu se otope do kraja. Stavio sam ga na usis jer nisam baš zadovoljan sa staklenim difuzorom pa puštam da se otopi u filteru do kraja, nisam primjetio neke štetne pojave.