Srpanj 21, 2025, 17:19:37 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Bajke,mitovi,legende  (Posjeta: 1159 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Bojko

• Akvarij.NET Expert
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Bajke,mitovi,legende
« u: Siječanj 07, 2008, 14:05:00 poslijepodne »

Nikako ne mogu biti postrani,a da ne napišem još par reči o mitovima,bajkama i legendama.Kao klinac volio sam sluštai sve to,a najviše me izradostila pokojna baka,koja mi je rekla nešto iz njenog iskustva i to životnog.

Tako je u akvarsitiki..ruše se mitovi,bajke....pa po bogu ne rušimo mi Berlinski zid,pa da bi to bilo rušenje tako ,da bih išlo u povijest.

kako sad da dotupim,da je prirodna okolina jedno i jedina prava istina,gdje nema mitova i bajki,a da je akvarij nešto sasvim drugo i različito od akvariste do akvariste i da bi ,primerice radi,imali isti akvarij,iste stanovnike u istom broju,bile bi to dve priče i to sasvim različite ipak,ciklidi se ponašaju sasvim drukčije.

Ali ne treba sad nešto što je donekle usvojeno i kao takvo važi u večini akvarija,rušiti kao da su to mitovi i slično....nisu ciklidi neki Titani,pa da se priča o bajkama.

A pored toga to se svodi na mišljenje jednog i jedinog...dobro možda je izabran.

Ipak treba shvatiti,da je to forum,i forum je živ,no ne treba da se gura glavom kroz zid i nešto dokazivati,što stoji na labavim nogama.

Sad bilo je tu priče o vodi,pa o akvariju,sad o bilju,šta če biti sledeče,.kamenje,grane ili nešto treče....pa ajde ..nisu ni tu forumaši od juče

Uh te bajke,a i ja sam se malo ........

Offline Mastino

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
    • AVOID HYBRIDS!
Bajke,mitovi,legende
« Odgovori #1 u: Siječanj 07, 2008, 15:16:00 poslijepodne »
jel to bajka ili stvarnost?

Offline TiTech

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
  • North & Central America
    • Akvarij.NET
Bajke,mitovi,legende
« Odgovori #2 u: Siječanj 08, 2008, 09:37:00 prijepodne »
Ovisi iz kojeg kuta gledas.

Neki vole experimentirati, izmisljati toplu vodu, traziti Sveti gral, ali eto neke se osnove, cinjenice znaju i same po sebi ne traze puno polemiziranja...

Offline mbogdan

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
    • Diskusari
Bajke,mitovi,legende
« Odgovori #3 u: Siječanj 08, 2008, 23:30:00 poslijepodne »
Smatram da je svaki akvarij i stanovnici u njemu sebi svojstvena cjelina i da nijedan nije isti.
Stoga svatko proba sto misli da bi trebalo napraviti,smatram da je akvaristika vjecno ucenje,a literatura i sve ne vrijedi kao praksa!

Probas,probas,dok se ne opeces

Offline Jerko & Hana

• Novi član
  • *
    • http://www.dsg.hr
Bajke,mitovi,legende
« Odgovori #4 u: Siječanj 09, 2008, 07:29:00 prijepodne »

Citat: mbogdan

Probas,probas,dok se ne opeces

Ti ili ribe?