Nikako ne mogu biti postrani,a da ne napišem još par reči o mitovima,bajkama i legendama.Kao klinac volio sam sluštai sve to,a najviše me izradostila pokojna baka,koja mi je rekla nešto iz njenog iskustva i to životnog.
Tako je u akvarsitiki..ruše se mitovi,bajke....pa po bogu ne rušimo mi Berlinski zid

,pa da bi to bilo rušenje tako ,da bih išlo u povijest.
kako sad da dotupim,da je prirodna okolina jedno i jedina prava istina,gdje nema mitova i bajki,a da je akvarij nešto sasvim drugo i različito od akvariste do akvariste i da bi ,primerice radi,imali isti akvarij,iste stanovnike u istom broju,bile bi to dve priče i to sasvim različite ipak,ciklidi se ponašaju sasvim drukčije.
Ali ne treba sad nešto što je donekle usvojeno i kao takvo važi u večini akvarija,rušiti kao da su to mitovi i slično....nisu ciklidi neki Titani,pa da se priča o bajkama.
A pored toga to se svodi na mišljenje jednog i jedinog...dobro možda je izabran.
Ipak treba shvatiti,da je to forum,i forum je živ,no ne treba da se gura glavom kroz zid i nešto dokazivati,što stoji na labavim nogama.
Sad bilo je tu priče o vodi,pa o akvariju,sad o bilju,šta če biti sledeče,.kamenje,grane ili nešto treče....pa ajde ..nisu ni tu forumaši od juče
Uh te bajke,a i ja sam se malo ........