Bok svima!
Ja evo danas ulovio malo vremena pa napravio par novih fotki, koje naravno odmah slijede. Nije mi se dalo vaditi cure u poseban tankic za slikanje, pa fotke i nisu po mom ukusu, ali nema veza... i ovako cete vidjeti kako cure izgledaju, a to je najbitnije, zar ne?

Pa da krenem.
Dvije Royalno plave zenke (kod kojih je jasno uocljiva razlika u velicini o kojoj stalno pricam)i jedna tirkizna:

Jos jedna Royalno plava zenka:

Jednapastelna sa potpuno izrazenom bojom:

I evo jedna fotka na kojoj se istodobro vidi razlika u boji izmedu Royalnih i pastelno plavih zenki. Za razliku od prijasnje pastelne zenkeova nije u "punoj boji" negoima "stresne" (vodoravne) pruge, pa zato boja po tijelu nije tako intenzivna:

Zatim jos dvije fotke multicolor zenke, kojih ima 3-4 u tom mrijestu:

Zatim imam jos jednu svijetlu multicolor... ne vidi se bas najbolje na ovoj fotki, ali ajde cisto da vidite da i takvih cura ima:

Oko, toliko glede predstavljanja mog podmladka.
Kako sam ih obecao donijeti u Zagreb tijekom prosinca, evo mali update i o tome. Od silnih kombinacija, sada je na kraju ispalo da dolazim onaj vikend 15./16. 12., pa se nadam da ce svi zainteresirani imati vremena da preuzmu svoje cure. Poslat cu svima koji su se do sada javili PP pa da jos jednom potvrdim sto kome mogu donijeti. Ucinit cu to negdje tokom iduceg tjedna, pa ako netko do iduce subote ne dobije poruku, neka mi se opet javi.
Eto toliko od mene. Nadam se da cu dio vas upoznati i za koji dan.
Lijepi pozdrav,
Eskimo