Pa nemogu vjerovat da nitko nije otvorio temu i spomenuo novu rasvjetu što je došla napokon i na naše tržište?!?!

Uglavnom, svaki novi juwel RIO akvarij koliko sam ja vidio dolazi sa novim poklopcem koji sadrži dvije T5 lampe, standardiziranih juwel dimenzija, tako da ste ograničeni samo na juwel lampe, ali ni to nije problem - s obzirom da je izdata kompletna nova serija lampi.
Pogledao sam spektre lampi i mislim da nitko nije zakinut, nit morski akvaristi, niti slatkovodni.
Moj savjet svima, koji to još nisu, pređite na T5 tehnologiju, ja neznam što ste do sad čekali...

usporedio bih to ko da se još uvijek konektirate na internet preko dial-upa, dok mi drugi vozimo adsl...

Eh da, ugodno izenađenje, inače nisam fan tih hranilica, jer kad ih montiraš u poklopac od vlage se hrana razmoči i onda niš ne pada - ali ova nova juwelova me oduševila.
Prvo poklopac ima predviđen prostor za hranilicu, koji kad se otvori, na nju se s vanjske strane montira mala digitalna hranilica sa timer-om, i fino hrana je na sobnoj temperaturi, na suhom - bez straha od razmočivanja.
Eto male novosti, ali veseli vidjet da su i proizvođači akvarija krenuli u nove i ugodne promjene