ja sam narucio neke svoje malawce preko shopa kako kaze Bojko, jako sam zadovoljan ribama sta sam dobio, iako sam dobio jednu vrstu sta nisam narucio ali to sam na kraju nabavio naknadno...
samo da nadodam jos nesto sta Bojko nije napisao ili mozda nezna, placaju se putni troskovi od uvoznika iz Njemacke do Ljubljane u iznosu od 144€ ako si jedini zainteresirni za posiljku, riba se pruzima u roku 2 sata od dolaska u shop jer kasnije ne garantiraju. ja kad sam narucivao imao sam srecu da su jos dvoje isto nesto narucivali pa su se troskovi podjelili tako da sam troskove puta platio ako se ne varam nesto manje od 50€. ako se odlucis za nabavku preko njih, mogu garantirati iz svog iskustva da je firma jako ozbiljna i sta je meni najvaznije, vlasnik je ljubazan i jedini prodavac od kojeg sam kupio ribe da me je on sam nazvao nakon par dana i pitao dali je sve ok sa ribama, itd, itd (kad kazem prodavac mislim na prodavaca iz shopa a ne neke ljude od kojih sam nabavio ribu privatno)...
Racunaj na to da ribe tamo nisu jeftine ali zato dobijes kvalitetnu ribu (F0 i F1), cijena je od 10€ pa i do 100€ po komadu.
da se sad ne uplasis cijena ili mozda ces se svejedno uplasit

:
Eretmodus-a ima po 10, 15 i 25€/kom. , Spathodus 15€/kom, Tanganicodus 15 i 25€/kom, po meni to nije skupo s obzirom da su F0 i F1. da naglasim da su to neke cijene iz 6-og mjeseca tako da je mozda doslo do promjene ili neke od tih riba nisu dostupne.
sretno u "ribolovu"

p.s.
tako,da uvek se nadje put da se dobija ciklid koga želimo 
slazem se jer sam se u to sam uvjerio

i nabavio sve sta sam zelio
Edited by: Mastino