Srpanj 14, 2025, 14:03:00 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: ljude treba.....ufff  (Posjeta: 1623 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline babydoll2

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
ljude treba.....ufff
« u: Listopad 11, 2007, 23:23:00 poslijepodne »
evo nakon dugo vremena opet se javljam s ne tako lijepom slikom mog grada i ljudi u njemu.nedavno dok sam bila u azilu za napustene zivotinje gdje volontiram kolegica mi je rekla kako je vidjela neke ljude kako u sumu pokraj azila pustaju iguanu dugu odprilike 1,5m i odlaze...
bezuspjesno sam ju trazila i trazim jos uvijek ali suma je ogromna i sve mi se cini da trazim iglu u plastu sijena,a ta zivotinjica po ovim hladnim uvijetima koji dolaze nema nikakvih izgleda za prezivljavanje...
pa sad kad netko pozeli pokloniti ili prodati svoju iguanu zbog kojekakvih razloga,zbog ovakvih ljudi nikad nece znati da li je njegov bivsi ljubimac negdje u toplom domu na sigurnom ili polako umire u agoniji u hladnoci,bez hrane i uz divlje zivotinje koje vrebaju...
jedino sto znam za sigurno je to da se sutra ujutro opet vracam u tu sumu i ostajem do mraka...nadam se da ce me sreca potrefiti i da cu je pronaci dok jos nije kasno...

of all the things I\'ve ever lost I miss my mind the most

Offline dario

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
ljude treba.....ufff
« Odgovori #1 u: Listopad 11, 2007, 23:55:00 poslijepodne »
  za tebe
ne za one koji su je napustili
-  Zagreb/Savica  -

Offline Rossi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
    • Parking senzori, alarmi, daljinsko centralno!!
ljude treba.....ufff
« Odgovori #2 u: Listopad 12, 2007, 00:34:00 prijepodne »
zakaj ta tvoja kolegica nije reagirala kad je to vidla?? sad pitaj boga dal bus ju nasla...
R-46

Offline babydoll2

• Punopravni član
ljude treba.....ufff
« Odgovori #3 u: Listopad 12, 2007, 07:34:00 prijepodne »
pa da...sanse su jako male...
ne znam zasto nije reagirala,vjerojatno je bila sama u azilu ili se mozda bojala..stvarno ne znam,pao mi je mrak na oci kad mi je rekla...
mislila sam cak povesti svog psa jer uvijek laje na moju iguanu pa mozda bude lajao i na tu iguanu ako je vidi...ostala sam bez ikakvih ideja a to se dogodilo jos prije par dana a od tada temperatura se nocu spusti daleko od onoga sto bi njoj bilo dovoljno za prezivljavanje,mozda cak nije prezivjela,mozda ju je netko ulovio mada cisto sumnjam.....ne znam...postoji tisucu i jedna opcija a suma je ogromna...
nis..nema odustajanja..frendove pod jednu ruku,pse pod drugu i pravac suma...
mislim da bi najbolje vrijeme bilo za krenuti onda kad je sunce najjace i temp nesto visa...vece su sanse da cu je vidjeti ako se sunca,ipak 1,5m nije bas maleno...

Offline amauro13

• Punopravni član
  • I lost myself.
ljude treba.....ufff
« Odgovori #4 u: Listopad 12, 2007, 09:54:00 prijepodne »
tih 1,5 m nije ni preveliko, imaju iguane sposobnost mjenjanja boje ne kao kameleon ali isto, ja sam znao imati problema sa traženjem moje u stablu naranče jer se popne skroz na vrh krošnje. Tako da se vidi sa prozora ali ne i odozdo ...
Dubrovnik / Hrvacka
His melancholy comes from his lonelines and isolation.
He wants to do something more than scare people with his blood-curdling scream.

Offline Rossi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
    • Parking senzori, alarmi, daljinsko centralno!!
ljude treba.....ufff
« Odgovori #5 u: Listopad 12, 2007, 17:44:00 poslijepodne »
sanse su nikakve da ju nades jer pitanje je na koje se drvo popela 25 metara od poda di joj je naj toplije... a kolegici.... pa nisu ubojice dosli u sumu da se ima neceg bojat...
R-46

Offline tihomir

• Punopravni član
ljude treba.....ufff
« Odgovori #6 u: Listopad 12, 2007, 21:12:00 poslijepodne »
e a di je ta šuma??
bite fight link
zagreb/jarun

Offline Slavac

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
  • I'm only scary 'cos I'm Hairy.
ljude treba.....ufff
« Odgovori #7 u: Listopad 13, 2007, 11:21:00 prijepodne »
Jel u Dumovcu,Ivanjoj Reci ili.............???
ZG-istok

Offline babydoll2

• Punopravni član
ljude treba.....ufff
« Odgovori #8 u: Listopad 13, 2007, 16:04:00 poslijepodne »
suma se nalazi u zadru kod azila za napustene zivotinje u zmiricima...
a cuj to za kolegicu..ne bi bilo fer da ju osudjujem jer se stvarno puno ljudi boji gustera,zmija etc..i to je strah koji se tesko iskorijenjuje kod ljudi koji su ga si utuvili u glavu...ja se osobno bavim zmijama tocnije riđovkama i poskocima vec 7god i nemam apsolutno nikakav strah prema njima ni gusterima i paucima,kuci imam iguanu i cijeli zoo ali npr uzasavam se obicnog velikog skakavca zbog kojeg sam ko ludjakinja izletila na cestu gdje me skupio kombi hitne pomoci (da.. ironicno) tako da sam na njenom mjestu i da se bojim sigurno ne bih letila za njom da ju uhvatim..
bila sam u sumi jucer cijelo popodne i nis...ubija me to sto znam da je tamo negdje i da je vjerojatno cijela nikakva a ja sam pre stupid da ju nadjem..koji put sama sebi govorim da otvorim oci i da se vise trudim a znam da se trudim maximum da ju nadjem...nastavim ovako puknut cu...
kad je moj divljak od iguane zbrisao kroz prozor u kvart dva dana nisam sklopila oka dok ga nisma nasla tocnije dok se gospodin sam nije vratio na palmu ispod prozora jer je vidio da nema kruha od ulice...uff...najgori dan u zivotu

Offline Slavac

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
  • I'm only scary 'cos I'm Hairy.
ljude treba.....ufff
« Odgovori #9 u: Listopad 13, 2007, 19:18:00 poslijepodne »
jbg.....mislio sam da je u pitanju ovaj azil u zagrebu zato sto zivim blizu istog.........
ZG-istok

Offline fiuman 1980

• Punopravni član
ljude treba.....ufff
« Odgovori #10 u: Listopad 13, 2007, 19:49:00 poslijepodne »
Koji specijalci,l šta su mislili ako je puste blizu azila da će samo ušetat unutra i uživat sa mačkama i psima
Forza Fiume ;)

Offline babydoll2

• Punopravni član
ljude treba.....ufff
« Odgovori #11 u: Listopad 14, 2007, 12:32:00 poslijepodne »
ah...ovo je samo rezultat tipicnog primitivnog razmisljanja kod veine ljudi jer su culi da iguane zive u sumi a krosnjama stabala pa kontaju da su napravili dobro djelo i da je bolje da je sretna i slobodna u sumi nego da je poklone nekome...da su je pustili u ljetno doba mozda bi i imala nekakve sanse za prezivljavanje bar neko vrijeme ali sad...po ovoj hladnoci...muka mi je ovo reci ali mislim da su sanse nikakve a isto tako i sanse da ju pronajdem...vec mi nada polako splasnula..al nema veze idem opet danas u sumu s psom...od tada je proslo vec 6-7 dana ako ju ne pronadjem danas nema smisla vise traziti jer je previse vremena proslo a sanse da je uginula su jako velike