Da kolega baš je u tekučem stanju... biotrix proizvod... u sebi ima kiseline ( humične kiseline) koja je ekstrahirana na prirodni način iz treseta i dodatak mineralnih soli i oligoelementima... ajmo ovako stavit " tekuči treset" voda u aq bude dosta žučkasta.. pa i više bogme nego kad se stave granule treseta... Nakon šta mi je vrisnuo CO2 koji mi je uz pomoč granula treseta održavao ph na 7... meni su parametri vode podivljali... bili su mi visoki jaako... kako velim opet CO2 ferplast mi

tetrin u boci koji imam je

ja nisam htjela rješavati destiliranom da mekšam vodu, nit se bakljati smolom. A parametri visoki... granule treseta više nisu mogla statu prijašnji preljevni filter da bih još dodavala i mekšala vodu.. pa sam se odlučila na biotrix... stvarno sam zadovoljna proizvodom... dodavala sam ga postepeno..i manje još stavljala neg šta preporučaju... i hvala bogu parametri vode uz postepeno dodavanje biotrixa su opet došli na ono prijašnje stanje dok je ferplast žario i palio...

tetre žive izdrave sve do jedne... i nikakvih problema ili kakvih posljedica... ja za taj proizvod imam samo riječi hvale jer ponavljam meni su parametri bili fuul visoki... a jadne tetre

nakon biotrixa opet mi sve došlo na svoje...