Kolovoz 21, 2025, 18:14:56 poslijepodneNajnoviji Član: MMela

Autor Tema: Guppydarij 37l + mix 90l  (Posjeta: 1270 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline amauro13

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • I lost myself.
Guppydarij 37l + mix 90l
« u: Kolovoz 29, 2007, 17:37:00 poslijepodne »

Evo prije par mjeseci sam uzeo šesterokutni akvarij u pet shopu i odlučio napraviti mali guppydarij. Vrlo jednostavno i minimalistički. Ove dvije mutne slikice su dva mala muzjaka koja su se "rodila" u ovom akvariju.

Ovaj veliki akvarij imam vec 3-4 godine, a i neke od stanovnika jednako dugo. Znam da je pijesak prestrasne boje i grozno je sto imam umjetne stijene ali sto cu ja to mi se tada jako svidjelo pa ... Ova neonka je jedina koja je prezivjela skalare zajedno je sa njima odrasla pa je ne diraju, inace ako imate prijedlog sta jos unutra mogu staviti super. Ali to ne smiju biti tetre skalari ih jednostavno pojedu bez obzira na veličinu.

Ah, da, pozadina je ogledalo tako da mozete vidjeti mene i zelenu lamperiju, a u odsjaju na staklu ljekove za psa ...

Dubrovnik / Hrvacka
His melancholy comes from his lonelines and isolation.
He wants to do something more than scare people with his blood-curdling scream.

Offline murk

• Punopravni član
Guppydarij 37l + mix 90l
« Odgovori #1 u: Kolovoz 29, 2007, 18:01:00 poslijepodne »

Znam da je pijesak prestrasne boje i grozno je sto imam umjetne stijene ali sto cu ja to mi se tada jako svidjelo pa ...

evo zadnjih su dana napadali domagoja22 (ako se ne varam) i vidim vec si se pripremio za kritike
tko zna zna, ko nezna dva

Offline bjelos

• Punopravni član
  • **
Guppydarij 37l + mix 90l
« Odgovori #2 u: Kolovoz 29, 2007, 18:14:00 poslijepodne »
Ja bih u akvarij dodalaAltispinose. Imaju jako lepe boje, blesavi su skroz, a i razbice ti monotoniju. Ja ih imam i svakim danon im se sve vise odusevljavam.

Offline Bojan79

• Punopravni član
  • **
Guppydarij 37l + mix 90l
« Odgovori #3 u: Rujan 08, 2007, 21:46:00 poslijepodne »
Sredi malo pozadinu,foliju ili tapetu,a fino izgleda.

Offline Marsel

• Punopravni član
Guppydarij 37l + mix 90l
« Odgovori #4 u: Rujan 09, 2007, 08:05:00 prijepodne »

Ok izgledaju akvariji. Ovaj veći dobro izgleda iako je podloga takva kakva je. Čak mi se sviđaju lijeva i srednja stjena. Savjetovao bi ti da podlogu promjeniš čim prije sad dok još nemaš puno bilja ili ako ti se neda mijenjati samo sa nekom lopaticom izvadi gornji slo, par centimetara i na to dodaj prirodni šljunak, izgledati će 10 puta bolje. I super bi izgledalo kad bi na stjene pprivezao mahovinu.Što imaš od čistaća?

A od riba: udovice, carske tetre

BLACKY

• Gost
Guppydarij 37l + mix 90l
« Odgovori #5 u: Rujan 09, 2007, 17:35:00 poslijepodne »
ova neonka je živa hrana ili što? super ti je skalar

Offline amauro13

• Punopravni član
  • I lost myself.
Guppydarij 37l + mix 90l
« Odgovori #6 u: Rujan 09, 2007, 17:38:00 poslijepodne »
Od čistaća pleco i algar, imam jednu clown botia-uza puzeve koja bas i ne jedepuzeve. Razlogzasto imam jednu botia-u: imao sam u startu tri dvije su uginule jedna prezivjela kupio dvije i opet ista prica i tako 3 puta sada kada imam jednu ona je ok osim činjenice da nejede puževe. Imaosam masu bilja (Valniseria) ali guriami su sve pocupali. Šljunak mije ljeno mijenjat.
Dubrovnik / Hrvacka
His melancholy comes from his lonelines and isolation.
He wants to do something more than scare people with his blood-curdling scream.