Srpanj 15, 2025, 10:11:42 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: paukovi zubi  (Posjeta: 1952 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline tonnib

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
paukovi zubi
« u: Kolovoz 22, 2007, 12:19:00 poslijepodne »

Prekjucer se moja B. Vagans presvukla. Izvadio sam staru odoru i pogledao prema zubima. I opet us bili pokidani. Ovo je drugi put da si je moj pauk pokidao vrhove zuba na mreži.

Tarantula živi u terariju
      30 x 30 x 30 cm od Exoterre. Ima više od 11 cm zemlje da si može kopati. Mesto za skrivanje, vode i redovito je dobivao jesti. Sad nije jeo zadnja dva mjeseca. Kad god sam mu ponudio odbio je hranu pa nisam ni skužio da si je izbio zube.

Sad, što bi ja mogao napraviti da si više ne pokida zube?

Edited by: tonnib

Offline Slavac

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
  • I'm only scary 'cos I'm Hairy.
paukovi zubi
« Odgovori #1 u: Kolovoz 23, 2007, 00:08:00 prijepodne »

Ne razumijem,pogotovo ovo.............pauk pokidao vrhove zuba na mreži?Cuo sam za to da tarantule imaju problema sa presvlacenjem zbog niske vlage(krvavi zubi,zapinjanje starekoze,gubitak nogeitd........) Al opet vagans je zilav,neosjetljiv pauk...

Ajd slikaj........pauka ako moze odozdola s fokusom na zubei terarij........Edited by: Slavac
ZG-istok

Offline tonnib

• Punopravni član
paukovi zubi
« Odgovori #2 u: Kolovoz 23, 2007, 09:35:00 prijepodne »

Citat: Slavac

Ne razumijem,pogotovo ovo.............pauk pokidao vrhove zuba na mreži?Cuo sam za to da tarantule imaju problema sa presvlacenjem zbog niske vlage(krvavi zubi,zapinjanje starekoze,gubitak nogeitd........) Al opet vagans je zilav,neosjetljiv pauk...

Ajd slikaj........pauka ako moze odozdola s fokusom na zubei terarij........

Kak ne razumiješ? Pauk se popne na vrh terarija gdje je mreža. Onda gura zube kroz mrežu. Gura ih gura i onda si tako pokida vrhove zubi. To je već i prije napravio pa nije mogao jesti. Sada se presvukao prije par dana i dok sam gledao staru košuljicu opet sam uočio da je pokidao vrhove zubi.

Ustvari, jučer sam skontao da ima kukice na prednjim nogicama. Znaći mužijak je i nije ni čudo zašto se tako ponašao.

Offline Zluf

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
    • flertanje
paukovi zubi
« Odgovori #3 u: Kolovoz 23, 2007, 12:47:00 poslijepodne »
Kolko je velik? Ja imam odraslu curu pa bi mogli neki sparing organizirati,al prije mu popravi zube

Offline tonnib

• Punopravni član
paukovi zubi
« Odgovori #4 u: Kolovoz 24, 2007, 09:04:00 prijepodne »

Citat: Zluf
Kolko je velik? Ja imam odraslu curu pa bi mogli neki sparing organizirati,al prije mu popravi zube

Peto presvlačenje (odkad je kod mene). Već sam mu našao trebicu. Ma nove zube ima ali na staroj je odori pokidao.

Offline kako-lako

• Punopravni član
paukovi zubi
« Odgovori #5 u: Kolovoz 25, 2007, 03:22:00 prijepodne »
¸pa ako sad ima zube u cemu je onda problem ???Edited by: kako-lako
OSIJEK.....

Offline tonnib

• Punopravni član
paukovi zubi
« Odgovori #6 u: Kolovoz 27, 2007, 08:48:00 prijepodne »
Već je dva puta pokidao zube. Nakon svakog presvlačenja je dobio nove. Kada sam na prvoj košuljici vidio pokidane vrhove zubi. Pretpostavio sam da je to bad luck. A sad nakon drugih pokidanih sam se već zapitao u ćemu je problem.

@kako-lako, sad ima nove zube i sve štima ali postoji velika vjerovatnost da će opet to napraviti.

Mislim da je problem u terariju od exo terre. I ovako pauk uskoro ide na parenje pa će dobiti novo stanište.