Srpanj 21, 2025, 08:00:29 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: ancistrus  (Posjeta: 991 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Geronimo007

• Trade Count: (-1)
  • Punopravni član
  • **
ancistrus
« u: Svibanj 31, 2007, 09:23:00 prijepodne »
Imam u aq dva ancistrusa koji su se mrijestili, sa njimau aq su još dva trihogastera,šta mislite jesu opasni pomalce!?

Offline ivborosa

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
ancistrus
« Odgovori #1 u: Svibanj 31, 2007, 11:27:00 prijepodne »
P za malce i jaja je opasna svaka riba ali ne brini jer ih roditelji dobro cuvaju naravno da ces u zajednickom imati velike gubitke ako nije dosta zasadjen i ako nema jako puno mjesta za skrivanje ali odredjeni dio ce sigurno ostati tak da se netrebas zabrinjavati
Akvaristika u srcu, teraristika u (cenzura) =) =)

Offline Geronimo007

• Trade Count: (-1)
  • Punopravni član
  • **
ancistrus
« Odgovori #2 u: Svibanj 31, 2007, 11:54:00 prijepodne »
Imao sam jedan mrijest ancistrusa prije godinu dana i niti jedan malac nije preživio. Kasno sam skužio da su prava poslastica borcu (kojeg više nemam). Ne bi htio da se to ponovi. Bilo bi najbolje da trihogastere izvadim ali nemam kud s njima.Inace aq je gusto zasađen plus ogromno mangrovo drvo pa se tješim da će se uspjet posakrivat.Nisam napisao da imam i jednog ajmonera u nutra, ali njega ne smatram opasnim po malce (možda griješim)!

Offline dzecevic

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
ancistrus
« Odgovori #3 u: Svibanj 31, 2007, 15:21:00 poslijepodne »
Stavi jos negdje onu kosaricu za bilje naopako okrenutu sa kamencicem na vrhu tako da se bebaci mogu unutra sakriti. Uglavnom ruzno izgleda ali bebaci unutra mogu biti sigurni od velikih progonitelja :)

Pozdrav.