Kolovoz 05, 2025, 23:05:38 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Pomozite molim vas  (Posjeta: 926 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Vikingica

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Pomozite molim vas
« u: Travanj 15, 2007, 22:02:00 poslijepodne »
borac mi leži na dnu bočno,izgubio boju,ne pliva...lako ga je uhvatiti rukom izgleda da će uginuti,čitam da je riječ o nekoj infekciji bakterijskoj zna li tko ime lijeka HITNO jer jedino sutra ga mogu nabaviti jer idem van svog grada/(u kojem takvih lijekova za ribe nema).HITNO pomozite jako sam tužna...

Offline duda

• Punopravni član
Pomozite molim vas
« Odgovori #1 u: Travanj 15, 2007, 22:11:00 poslijepodne »
Čuj bojim se d neče preživjet noč. nadam se imolim boga da budem 100%u krivu. Moguče da riba ima i možda koje još oboljenje. kad se ne može nekad točno utvrdit šta bi moglo bit, tad je najbolje stavit ljek širokoga spektra djelovanja. tako ako je još koja bolest u pitanju da ljek to sredi (ako je moguče naravno9 ako bolest nije uzela toliko maha. Moj ti je savjet da si kupiš Medimor proizvođač je aquarium munster, ja sam koristila dosta puta taj ljek, za svoje bibice i stvarno sam jako zadovoljna.Ako nebi našla to pogledaj od tetre generaltonic isto je dosta dobar i širokog spektra djelovanja znači za više boleštura. Sretno kolegice!

Offline Vikingica

• Punopravni član
Pomozite molim vas
« Odgovori #2 u: Travanj 17, 2007, 22:04:00 poslijepodne »
Hvala ali uginuo je...a sad mi drugi borac ima iste simptome a pola peraja mu je otrulilo Stavila sam mu od Tetra medica general tonic i rekli su mi da mu ne mijenjam vodu 5 dana ali nema znakova poboljšanjaVidjeti ću za par dana.Ne jede,samo hvata tu i tamo malo zraka i leži na dnu a peraje su mu jadnom grozne.Žao mi ga je jako..Ako mu ovo ne pomogne neznam što ću,sve bih dala da mi ne ugine...

Offline Karlo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Pomozite molim vas
« Odgovori #3 u: Travanj 17, 2007, 22:07:00 poslijepodne »
Daj malo opisi svoj akvarij da vidimo sta bi moglo bit da se to u buduce ne bi dogadjalo.

Offline Vikingica

• Punopravni član
Pomozite molim vas
« Odgovori #4 u: Travanj 17, 2007, 22:20:00 poslijepodne »
Karlo molim te pogledaj pp.

Offline DeMar

• Punopravni član
Pomozite molim vas
« Odgovori #5 u: Travanj 18, 2007, 07:27:00 prijepodne »
Nemoj preko pp-a. Reci i nama. Mozda ti i mi mozemo pomoci.
Pozdrav