Srpanj 27, 2025, 14:53:01 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Whiptail dilema?!?!?  (Posjeta: 1778 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Stina

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: zg
    • ZGreef
Whiptail dilema?!?!?
« u: Lipanj 28, 2004, 12:22:00 poslijepodne »

Ovo je jedan topic za nas radoznale...

...naime kod nas se u dueanima prodaju Loricarie filamentose, Lorikarije, Vlaknastorepi somiai(eistaai) itd...

to je ova riba, samo srugaeije nazvana u našim pet shopovima...

...e sad...onako sam lunjajuai po slikama koje mi je nabavio vuky(tnx!) to je najvjerojatnije Hemiloricaria morrowi...

Loricaria filamentosa je ubiti Dasyloricariafilamentosa i njezina slika izgleda ovak...

Offline aleksandra

• Punopravni član
Whiptail dilema?!?!?
« Odgovori #1 u: Lipanj 28, 2004, 15:44:00 poslijepodne »
euj,u subotu sam malo nabrzinu prelistala onu knjigicu,daj mi savijet kojeg bi mogla kod nas kupiti a da nije poslije neka mrcina i da ne sere prevee?

Offline Liquid

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
    • http://www.akvarij.net
Whiptail dilema?!?!?
« Odgovori #2 u: Lipanj 28, 2004, 16:34:00 poslijepodne »
Fakat dilema,ja sam svud naso tu ribu pod tim nazivom a i kupio takodjer.Cak samcuo da je neki po domace nazivajuLjuti somsam neznam zast Edited by: Liquid

Offline Stina

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: zg
    • ZGreef
Whiptail dilema?!?!?
« Odgovori #3 u: Lipanj 28, 2004, 18:01:00 poslijepodne »

@aleksandra, Ono što sividjela u mojem Aqualogu ti i košta...negdje više negdje manje...

npr... BN ili ti Bristlenose(kako ga vani zovu) je obieni ancistrus... kod nas košta cca 20kn... svako ga ima... a vidiš u Canadi ih trenutaeno nemaju, a negdje drugdje do?e 16$...ha ha koji bi to bio biznis sa našim ancistrusima...

A ovi mališani šareni kod nas pak koštaju!! ja sam svoja 3 komada platio po 90kn, a nisu toliko rijetki(bar ne vani!)... mladost-ludost!

da skratim...najjeftinija varijanta bi ti bila ova "Loricaria filamentosa"jer sporo raste, ne naraste tak puno, malo kaka, a jede alge ko nabrijana...

Offline kukurjek2002

• Punopravni član
    • http://www.geocities.com/lighters_nice/
Whiptail dilema?!?!?
« Odgovori #4 u: Lipanj 28, 2004, 18:11:00 poslijepodne »
Kao sto rece zlatni,nedavno sam kupio nesto ne znam ni sam sta ,kad ga vidim sliknucu ga,ali ovih riba ovdje nema za kupiti100%i ovu sto sam ja kupio prvi put sam je vidio
Oh sto te volim joj