Srpanj 22, 2025, 11:27:38 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: moji ljubimci  (Posjeta: 1736 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline cichlid

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
moji ljubimci
« u: Veljača 23, 2007, 19:06:00 poslijepodne »

pošto nema teme o ovim divnim stvorenjima ,a ja neznam gdje da pošaljem slike,odlućio sam se da pošaljem ovdje ,valjda se niko neče ljutiti

Offline cichlid

• Punopravni član
moji ljubimci
« Odgovori #1 u: Veljača 23, 2007, 19:07:00 poslijepodne »

Offline cichlid

• Punopravni član
moji ljubimci
« Odgovori #2 u: Veljača 23, 2007, 19:08:00 poslijepodne »

Offline cichlid

• Punopravni član
moji ljubimci
« Odgovori #3 u: Veljača 23, 2007, 19:10:00 poslijepodne »

Offline cichlid

• Punopravni član
moji ljubimci
« Odgovori #4 u: Veljača 23, 2007, 19:11:00 poslijepodne »

Offline cichlid

• Punopravni član
moji ljubimci
« Odgovori #5 u: Veljača 23, 2007, 19:13:00 poslijepodne »

Offline petra

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 60
  • Sad sam malo veći
    • http:/
moji ljubimci
« Odgovori #6 u: Veljača 23, 2007, 19:13:00 poslijepodne »
prekrasni Bernski planinski psi,...jesi li se to ti počeo baviti i uzgojem pasa? Poslije rotvića meni najdraža pasmina Edited by: petra
Zagreb/Botinec
 Čudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje

Offline cichlid

• Punopravni član
moji ljubimci
« Odgovori #7 u: Veljača 23, 2007, 19:27:00 poslijepodne »

to je to, štenci i maćak su naši ,a volmar ,brita i torino imaju svoje vlasnike.

ogijev tata je svjetski šampion,a od štenaca roditelji i djedovi i bake isto nose vrhunske rezultate.za one koji neznaju ,radi se o bernskom planinskom psu i britanskom kratkodlakom maćku.imao sam dosta pasa u životu ,većinom njemaćke ovćare ,svi su oni meni krasni,ali tako nešto umiljato nisam vidio u svojih 32 godine života.toliko pitomo i mazno,inteligentno,nije mi žao ni eura što sam ih kupio.u 9 mjeseću ću se pojaviti na izložbi u zagrebu,mada ima i u 3,i 6 mjesecu ,na te ih neću voditi.ako bog da ,možda gledate buduće šampione--moja maštanja-ustvari koliko uložim u njih toliko će mi vratiti., svojom ljepotom.ustvari uzeo sam pse za sebe nisam pomišljao na izožbe ,ali kad sam vidio kakvi se sve psi pojavljuju na izložbama reko da probam i je ,pa kud puklo da puklo.pozdrav

Offline cichlid

• Punopravni član
moji ljubimci
« Odgovori #8 u: Veljača 23, 2007, 19:30:00 poslijepodne »
pa mislim da ću sljedeće gogine imati leglo,planiram avalonu nabaviti curu,a za ženkicu sam već našao mužjaka u sloveniji,moram ga vidjeti na izložbi da vidim dali će pas zadovoljiti moje kriterije

Offline Teehee(R)

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
  • Sesvete/Zg
moji ljubimci
« Odgovori #9 u: Veljača 23, 2007, 20:04:00 poslijepodne »
Prekrasni psi!!
Stvarno to su mi najljepsi psi...odmah poslije samojeda...

Koliko vidim, postali su popularni diljem lijepe nase, pa svako malo cujem kako netko nabavlja bernija...
Nadam se da ce im to malo skinuti cijenu, pa cu mozda i ja jednom..

Macak ima fora oči!

DIY35  More120  Juwel54  LowLight112
Get out and fly!

Offline cichlid

• Punopravni član
moji ljubimci
« Odgovori #10 u: Veljača 23, 2007, 22:03:00 poslijepodne »
da postali su popularni ,mogo bi reći par rijeći o psima,prvo ću nešto objasniti što se tiće pasa,kada se čovjek odlući za psa mora znati šta hoće,jer nije svaki pas jeftin,i nije svaki pas za svakog.moraa se gledati koliko imate -prvenstveno vremena,financija ,mjesta i na kraju najvažnije ljubavi.mnogi nabave psa radi hira zato jer je to danas in,povlaće ga sa sobom svuda ,da svi vide kolko ga voli ,dođe doma i šutne ga nogom.ja sam dugo godina imao ovčare i znam te pse u dušu,sad sam se odlućio za bernske pse,ićiću na izložbe i ko zna danas sutra,preporući bi svima kad kupuju pse da ikljućivo to rade u provjerenim uzgajivaćnicama zbog mnogir razloga ,da ih sad ne nabrajam da, psi su tada trostuko skuplji ali ako je uzgajivaćnica provjerena i garantira kvalitetu-što znači da ćete dobiti zdravo ,pregledano i ćistokrvno štene.bar je to eni bitno.ako mislite imati kvalitetnog psa--mada ja sve pse volim--morate paziti na prehranu,da vam odma kažem ,mene moja dva anđela ,svakih 10 dana koštaju minimalno 280 kula ,to su sada štenci od 10 tjedana i jedu 310 grama svaki dnevno--hranim ih sa - HILLSOM-sad možete raćunati koliko će koštati kad budu godinu dana.pored te hrane jedu ,grkljane,žgance,žećetinu sirovu itd.To vam govorim jer sam ćuo mmnoge priće ,kako neki pero hrani svog psa sa hranom--neću je spominjati ali košta 80 kuna vreča i njegov pas izgleda isto ko moj --možes misliti--ali neka se tješi.svako ko se rarumije malo u pse razumije što govorim.ako želite da vaš pas živi sretno i zdravo,prvenstveno puno ljubavi,pa hrana i onda sve drugo,nikad nebi nabavio psa samo zato jer je to sad popularna vrsta ,mogu ga nabaviti jedino da ćuvam njegove genetske vrijednosti,i oćuvanje vrste kao takve.moji psi imaju takav tretmani jer sam dosta ulužio ..financija --u njih,nije mi žao ni eura,i kaj je najbolje mislim sljedeće godine nabaviti još jednu curu.evo dosta sam davio ,poanta svega je ako nabavljate psa onda nekato bude iz ljubavi prema toj vrsti, a ne zato jer ga ima pero pa ću i ja.ako hoćete kvalitetu to ćete i platiti,ako imate veće afinitete,-želju za izložbama itd,onda morate psa njegovati ,dobro hraniti i odgajati.