e ljepo kaj ste komentirali a sad ja .kamen je sljemenski i izgleda tako tako,ima ljepšeg kamenja ali ovaj najviše sliai kamenu kakvo je u jezeru.bilje pravo au staviti kad do?e nešto iz malawia --a to je nikad.zato sam poslo fotku da vidim šta mislite ,više ne izgleda tako,problem je što hoau da se ne vidi grijaa i pumpe.sa kamenom je to riziano jer bi ga morao slegati visoko,pa se bojim da ne padne na staklo.i sad bi reko svima nešto koji drže ciklide,mogu sve vidjeti u tanku sa ciklidima ali ... morski kamen ,razne panjeve koji baš nisu iz tog podruaja,i kojekakve biljke koje isto ne spada u to podnjevlje nikako to nemogu vidjeti. znaai stavljamo to sve samo za svoj gušt a ciklid je baš po tome poseban ,što mu netreba ni bilje ,ni panjevi samo dosta kamena i pješaano dno.i uživaj brate mili.nadam se da se niko neae naljutiti

.i još nešto ako patite na panjeve ,bilje onda treba nabaviti drugu ribu.ciklidu to netreba i to je još jedan razlog zašto ih držim.ovu kazetu koju sam gledao ,o malawiu samo malo zelenila koje sam ja vidio to je lišae koje je palo sa obližnjeg drveta,tu i tamo se vidi neka spigana grana koja malo ulazi u jezero.i to je to .samo jezero iznutra izgleda pusto kamen i samo kamen ,alga i dno malo krupni šljunak ,sitni i pjeska kolko ti srce želi i pjesak nije bjel,vea kremast ,žuakast tako neka boja.nisu to nikakve kritike nikome to su moja saznanja.sad sam preuredio tank nema se baš kaj vidjeti sam kamen i pjesak.