Kolovoz 21, 2025, 11:27:29 prijepodneNajnoviji Član: MMela

Autor Tema: Požutjeli stiropor  (Posjeta: 904 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zlatkica

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Požutjeli stiropor
« u: Siječanj 30, 2007, 11:10:00 prijepodne »
Vjerovatno od onog sitnog curkanja vode ispod poklopca(kondenzacija),stiripor na kojem stoji aq.mi je sav požutio...pogotovo uz sam rub aq.i to naglo u zadnjih par dana... Izgleda fuj zmazano,kao da godinama nisam čistila ništa oko aq...pa šta da radim da to nekako sredim a ne mičem aq.?

Offline AndrejX

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Disklejmer: ne prodajem papricice niti sjemenke
    • http://www.viralx.com
Požutjeli stiropor
« Odgovori #1 u: Siječanj 30, 2007, 11:32:00 prijepodne »

Citat: zlatkica
Vjerovatno od onog sitnog curkanja vode ispod poklopca(kondenzacija),stiripor na kojem stoji aq.mi je sav požutio...pogotovo uz sam rub aq.i to naglo u zadnjih par dana... Izgleda fuj zmazano,kao da godinama nisam čistila ništa oko aq...pa šta da radim da to nekako sredim a ne mičem aq.?

Zalijepi preko njega traku ili bijelu plasticnu lajsnu.

Offline zlatkica

• Punopravni član
Požutjeli stiropor
« Odgovori #2 u: Siječanj 30, 2007, 21:21:00 poslijepodne »
Sorry...ja sam ti malo hm..smotana. Gdje da to stavim..na aq.ili na stiropor? Pretpostavljam da lajsnu misliš na aq...ali kako da to izvedem bez dizanja.Imam ja orginalni plastični okvir za taj aq.ali ga nisam stavila na vrijeme...pa ga ni nisam stavila uopće jer me bilo strah dizat ga punog a kud ću ga zbog toga praznit...takitak stalno imam neke probleme pa neću još i s tim smrdat ovo malo ravnoteže ak je uopće ima kod mene.

Offline AndrejX

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Disklejmer: ne prodajem papricice niti sjemenke
    • http://www.viralx.com
Požutjeli stiropor
« Odgovori #3 u: Siječanj 30, 2007, 22:26:00 poslijepodne »

Citat: zlatkica
Sorry...ja sam ti malo hm..smotana. Gdje da to stavim..na aq.ili na stiropor? Pretpostavljam da lajsnu misliš na aq...ali kako da to izvedem bez dizanja.Imam ja orginalni plastični okvir za taj aq.ali ga nisam stavila na vrijeme...pa ga ni nisam stavila uopće jer me bilo strah dizat ga punog a kud ću ga zbog toga praznit...takitak stalno imam neke probleme pa neću još i s tim smrdat ovo malo ravnoteže ak je uopće ima kod mene.

Steta sto nisi stavila originalan okvir posto ti onda niti ovaj stiropor ne bi bio potreban. Imas brdo raznih samoljepivih traka u boji ili elektricarskih izolacijskih ( izolir-band ) za par kuna. začijepi preko flekavog podrucja ( u tvom slucaju stiropor )
i uzivaj

Offline zlatkica

• Punopravni član
Požutjeli stiropor
« Odgovori #4 u: Siječanj 31, 2007, 21:22:00 poslijepodne »
Ok,hvala ti...tako ću za prvu ruku...
A okvir ću staviti kada ću praznit aq...nadam se da to neće biti prije nego skucam lovu za veći .