Srpanj 31, 2025, 01:44:56 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: kombinacija riba  (Posjeta: 2060 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline duj.Ko

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • ornament i zločin
kombinacija riba
« u: Siječanj 20, 2007, 14:06:00 poslijepodne »
iman pitanje....evo san malo pomalo u ove 3 godine sta iman akvarij...imao posla sa svim i svačim...i mislim da san napokon dosa do prava da si priustim DIUSCUSE (zaposlija san se,najvjerojatnije,da si malo sredim akvarij i da to sliči na nesta.....)pa san mislija vas pitat posto discusima sve i svasta smeta...a vi imate iskustva-da mi rećete koje ribice iz svoje sadasnje postave moram(mozda čak nekome i od vas poklonit)mijenjat....

evo nakon uvoda-sto ja sve imam u tanku:
3 AJMONERA od kojih je jedan zlatni-(on je poklon od jedne jako drage osobe-i jos je jako mlad tako da se njega nebi bas rijesija iako san čua da oni znaju "čistit"velike ribe-pa da bi discusi se malo šokirali

2 CORYjA-albino---predpostavljam da oni mogu ostat sa discusima

6 TETRI-one ostaju NARAVNO

3 ZENKE GUPYJA i 7 malaca- za njih ne znam jel mogu sa discusima-nigdje nisam vidio pa mislim da ne....

muzjaka i zenku bijelih MOLLYja-to znam da moram poklonit...a dragi su mi....aktivni su....i spolno aktivni jako

2 MRAMORNA TRIHOGASTERA-isto mislim da moraju ić ako mislim uzet discuse

i sad glavno pitanje sta san vas tia pitat-6 STAKLENIH SOMIĆA-oni su mi napeti...pa bi ih tia zadrzat----bi li oni bas JAKO JAKO smetali mojim budućim discusima???????? to me sad jako zanima pa bi vas zamolia na savijetima.....

eto pozdrav iz splita grada

duje

\"Još vjerujem u čistoću umjetnosti, kao jedinu takvu koja nam je preostala u ovom životinjstvu uokolo nas.\" M.Krleža

Offline wave

• Novi član
  • *
kombinacija riba
« Odgovori #1 u: Siječanj 20, 2007, 16:25:00 poslijepodne »
Ma sve ti to može ostati, svašta sam vidija po raznim stranicama tako da ti te ribe ne smetaju ako ne misliš razmnožavati diskuse

Offline duj.Ko

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • ornament i zločin
kombinacija riba
« Odgovori #2 u: Siječanj 20, 2007, 16:38:00 poslijepodne »
cool-fala......

mozda bi jedino onda maka ova dva ajmonera sigurno---jer je jedan od njih prilično živ i natjerava ostale.....

je li bi bia problem da onda ostavim sve ove jer iman prilično mali akvarij za dicuse-120 litara-da bi sve to skupa bilo-mozda je ipak malo previse?????sta vi mislite???

\"Još vjerujem u čistoću umjetnosti, kao jedinu takvu koja nam je preostala u ovom životinjstvu uokolo nas.\" M.Krleža

Offline Lord Anduril

• Punopravni član
kombinacija riba
« Odgovori #3 u: Siječanj 20, 2007, 17:47:00 poslijepodne »

Ma ja ti preporučam da ostaviš samo tetre, po mogućnosti neonke, jer ti one uz diskuse najbolje pašu i najčešća su kombinacija u tankovima, a sveg ostalog (osim komunalaca i algojeda) da se riješiš

-a šta se tiće onih 120L, to bi ti moglo bit mali tijesno za diskuse, ali donekle i prihvatlljivo ako ne prettjeruješ s brojem...
Zagreb/Gornja Dubava