iman pitanje....evo san malo pomalo u ove 3 godine sta iman akvarij...imao posla sa svim i svačim...i mislim da san napokon dosa do prava da si priustim DIUSCUSE (zaposlija san se,najvjerojatnije,da si malo sredim akvarij i da to sliči na nesta.....)pa san mislija vas pitat posto discusima sve i svasta smeta...a vi imate iskustva-da mi rećete koje ribice iz svoje sadasnje postave moram(mozda čak nekome i od vas poklonit)mijenjat....
evo nakon uvoda-sto ja sve imam u tanku:
3 AJMONERA od kojih je jedan zlatni-(on je poklon od jedne jako drage osobe-i jos je jako mlad tako da se njega nebi bas rijesija iako san čua da oni znaju "čistit"velike ribe-pa da bi discusi se malo šokirali
2 CORYjA-albino---predpostavljam da oni mogu ostat sa discusima
6 TETRI-one ostaju NARAVNO
3 ZENKE GUPYJA i 7 malaca- za njih ne znam jel mogu sa discusima-nigdje nisam vidio pa mislim da ne....
muzjaka i zenku bijelih MOLLYja-to znam da moram poklonit...a dragi su mi....aktivni su....i spolno aktivni jako
2 MRAMORNA TRIHOGASTERA-isto mislim da moraju ić ako mislim uzet discuse
i sad glavno pitanje sta san vas tia pitat-6 STAKLENIH SOMIĆA-oni su mi napeti...pa bi ih tia zadrzat----bi li oni bas JAKO JAKO smetali mojim budućim discusima???????? to me sad jako zanima pa bi vas zamolia na savijetima.....
eto pozdrav iz splita grada
duje