meni su fora Rio poklopci, tako nesto bi i ja napravio samo sam totalno neodlucan od kojeg materijala... koje je debljine materijal tvoga poklopca? meni bi trebao poklopac dimenzija 160x60...
gle RIO varijanta je bila samo zato sto sam imao orginal onu rasvjetu od RIA180,
inace planiram sad jedan poklopac 120*50 sa slicnom shemom, samo cu precke za rasvjetna tjela biti profili od aluminija 4*4 cm, te sa svake strane po jedna lampa T5 54w, planiram imati 2 takva stupa sa po dvije lampe......
sad sam trenutno u fazi pronmalaženja firme koja se bavi plastificiranjem metalnih djelova (mislim da negdi u Sv. nedelji kod Samobora ima takva firma),
nazalost foto mi je krepucno pa dok ne nabavim/posudim nemogu nista poslikati...
inace materijal je bočni/prednji okvir od 6mm, dok je poklopac od 2 mm forex-a
može biti i deblji.....ja sam uzeo ploče debljine kao što mi je i staklo...
problem je jedino što se ne može ljepiti baš svakim ljepilom već za taj materijal postoji neko specijalizirano ljepilo (kojeg imaju svi koji se bave proizvodnjom reklamnih tjela)
kod mene se super dobro ponaša, ne piga se usljed temperature, ne odljepljuje se usljed vlage.....baš onako kako mi je čovik reka koji ga je sljepio....da je otporan na vlagu i toplinu...
pozz