Haj društvo,
Nova sam na forumu,a o akvarijima nešto malo znam,pa mi treba još puno toga za naučit,počela sam čitati neke stare teme...ima tu posla

. Imam akvarij od 150 l želja mi je bila držati diskuse,pa sam tako kupila 5 diskusa sa još nešto drugih ribica,jedan mi je uginuo nakon nešto vremena a još troje kasnije kad sam ih "lječila"od nekih nametnika,brzom intervencijom uspila sam spasit jednog diskusa i dva skalara.Dugo je akvarij bio tako poluprazan i napokon sam skupila hrabrosti ponovo ga obnovit.
Sada pored mog već velikog diskusa i skalara imam još dva mala skalarića,5 zebrica,5 leopardića,1 čistač (plavi roguljac),2 patuljaste kolise,4 rajske ribice i još jedan čistač za kojeg ne znam kako se zove.Još su sve žive i zdrave,da li je to dovoljno ribica?Volila bi još kojeg diskusa,ali ga ovde nema.
Sa biljem nisam zadovoljna,stavila sam vodenu kugu,ali bi mi trebalo neko bilje kojem ne treba puno svijetla.Akvarij je u zidu (jednim dijelom)i nema direktno svijetlo na svim djelovima,tako da mi treba bilje za dio koji nema direktno svijetlo.