Ogledala su malo preteska. Odes na neki auto otpad, po mogucnosti nesto vece i tamo ti oni sortiraju iskoristive stvari koje moze opet kupiti - L profile, aluminijske limove ali i rosfrei (ili ti inox 18/10). Napravi od toga reflektore...ja namjeravam, cim nadjem malo vremena.
Reaktor ne daje CO2 mjehurice? Ovako, mozda si stavio prehladnu vodu - nema veze, kad se ona zagrije na sobnu temperaturu, mjehurici ce vec krenuti. Mozda si stavio premalo kvasca - mjehurici ce ici, ali jako polako. Mozda nisi dobro zadihtao - mjehurici idu, ali ne u akvarij, cak ni u onaj brojac/filter nego idu odmah iz reaktora kroz neku rupu van. Zadnje sto mi pada na pamet, mozda si stavio previse sode bikarbone, pa si reakciju totalno usporio. Moj omjer jest: neka kolicina secera (tak svejedno, jer secer je samo gorivo - dodas ga vise, dulje traje, manje - krace traje), ravna zlica za caj Digo suhog kvasca, i upola zlicice sode bikarbone. Pricekas dan dva, pa ak vidis da mjehurici idu presporo, otvoris i dodas jos kvasca...tipa cetvrt zlicice.
Edited by: Teehee(R)