,prvo vlasnik koji drži to nema pojima o tome ,cjene su nenomarlne neke ribe koje su tamo stoje vea od kad se pet centar na drvinju otvorio samo zbog cjene..da nse cjena spusti prodali bi se ,nemora meni niko solit pamet znam i ja kolko kaj košta .drugo prodavali su panj mali ko šaka i anubijas na njemu za 500kuna ,pa kaj si normalan na kome hoaete zara?ivat,kaj mislite da su ljudi glupi ko si kupi mami doma.treae ja sam kupio tamo 6 mooria po 125 kuna pa raaunaj,a iste takva sam našao drugdje za 50 kuna ,pa sad ti reci.kaj mene briga kaj vi to imate prvi u gradu,kaj to znaai ko prvi ,pa udri cjenu brate.moraš voljeti te životinje koje prodaješ,previše mislite samo o zaradi ,ništa od toga vidjeaete.otiai ae te u ku*ac sa vašim duaanima.mogo bi nabrajati do sutra ,ali mislim da je i ovo dosta ,i još nešto nikad neaete zatvorit male duaane ,jer ti ljudi vole to i žive za to vi ne samo lova,nabi cjenu pa ako budala kupi dobro.ja nisam budala jer ti živiš od mene,i tako se ponašaj.ovo nije nikakvo pljuvanje samo aišta istina.