Ozelot je ogromna biljka - ne mogu toèno procjeniti kolike su dimenzije akvarija, ali èini mi se da je oko 60-80 litara. Ozelot bi možda mogao negdje bliže prednjem dijelu akvarija. Èuo sam zanimljiv savjet za ozelot ako ne žeiš da ti bude preveliki - izvadiš ga iz podloge svakih 2-3 tjedna i podrežeš mu korjenje - listovi su onda manji, a raste gušæe. Tako to radi Gaastra (po prièanju Mare). Èini mi se dosta vrsta na malo mjesta. Vjerojatno æeš ih s vremenom reducirati i rasaditi recimo corymbosu u jedan "zid".
Točno,aq. ima teoretski 100l (d-65,š-35,v-45),ali ga filam sa 70-80l.Inače,još od opreme ima Tetra ex700,rasvjeta 2x20w aqua-glo i sun-glo.Hvala svima na komentarima,ali morate shvatiti da sam još novi pa ne kužim kako koje bilje "diše",ali zato imam vas

.A i pokušavam ovo složiti sa jednostavnim biljkama da se ne razočaram previše ak nebu išlo.A isto tako to bilje bi trebalo biti iz Vilija pošto mi je najbliže,a brijem da zasad ima i najkvalitetnije bilje,a ne oni kvazi shopovi koji drže bilje skupa sa puževima i ostalim sranjem(pa kad stavim biljku u aq. i nakon par dana pun k.... puževa )