Ponukan clankom na naslovnici (da, ja citam i neke druge stvari tu osim foruma

) di pise da je ozelot brzorastuca i nezahtjevna biljka.. imam jedno pitanje.. il sam glup ili samo cudno hodam, no meni to ne raste da se ubijem
Dobio sam 2 primjerka, prvi sam zasadio u uhodani akvarij i nista.. istrunuo.. dobio sam drugi veci sa razvijenim korijenom, prebacio ga u isti taj akvarij i nista.
Sad sam taj koji je na samrti prebacio u novi akvarij di se vecina preseljenog bilja primila, ali on stagnira i propada,,, listovi se tope ko kod crypte. U oba akvarija dodajem tekuca gnojiva i CO2. Akvarij ej dubok 50cm, ali 10 cm otpada na podlogu i jedno 5 cm na nepopunjenost do vrha, dakle imamo stup vode od kojih 35 cm. Pdloga je dvoslojna, na dnu sljunka granulacije oko 5mm pomijesan sa zivim tlom i dobrano zagnojen jer je iz starog akvarija (dubina oko 5cm) i jos 5 cm sitnog sljunka max 3mm granulacije. Dodavao sam JBL-ov feropol, al sam sad presao na plantgro od mislim nutrafina. Takodjer dodajem i CO2 i K2HPO4 (thnx E&D). Imam ukupno 5 lampi. od toga su sve nove, samo je arcadia malo starija. ukupno 100W. Lampe su grupirane 3+2 tako da se ozelot nalazi na svijetlijem dijelu. Što mu je??? dodavao sam prije i otopinu plantellinog zeljeza, ali sma presao na kupovna tekuca gnojiva.
Šta da radim šta, šta??
Neznam jel pati od nekompatibilnosti s biljem, al kraj njega se nalazi samo sagitaria i vodena kuga.