Pozdravljam sve korisnike akvarij.net foruma.
Nakon 4godine apstinencije aq svijeta opet se odlucujem upustiti malo u taj zanimljiv hobi.
Prije 4g sam imao 140L akvarij sa jedno 30ak barbusa te sam se svime time bavio veoma amaterski. Medutim uvjeti u akvariji su bili uvijek odlicni i mogu reci da dosadan nisam imao nijedan smrtni slucaj s barbusima, svih 30 je prezivjelo

.
Nekima je to mozda cudno ali vjerovali ili ne 140L akvarij sa osrednje gustim uredenjem bilja i 30 riba u jatu kako proletavaju izgleda zaista lijepo.
Ipak pocela je srednja skola i moj akvarij je ispraznjen ribe zapakirane i poklonjene obiteljskim prijateljima i njihovim klincima zbog mojih povecih obveza oko skole.
Nakon 4g i srendnja je zavrsila i faks je poceo ja ucim u sobi i gledam prazan dio stola na koji nemam sta staviti. I sjetim se odjednom akvarija i mislim si ... zasto ne. Tjedan dana kasnije uletavam u kucu sa novim Juwelom Rekord 60 i cijelih 54L prostora

. Nakon ispiranja i prokuhavanja pijeska i kamenja i bilja koje sam nesto kupio nesto uzeo vani uredujem interijer akvarija i ulijevam vodu. Od tada je proslo tocno 16dana. Trenutno stanje akvarija ( Umjetno Bilje )

Temperatura je ja mislim ugodnih 24.7C.
E sada treba useliti ribice.
Zelio bih da mi netko od vas preporuci koje bi ribice isle fino na ove boje te na raspored interijera akvarija. Ja preferiram ribe koje imaju intenzivnije boje naravno.
Te bih molio ako mi netko moze reci koje su cijene i gdje se mogu nabaviti slatkovodne kozice u zagrebu?