predivno samo jos fali jedna drvena klupica pored njega da sjednes i odmoris se od kljucanja s astrane opat ja sa svojim spikama hehe. obožavam mir i dobar pogled a ovo je fantastično.svaka čast!
p.s. fale kukci nabacaj gazivoda unutra bit ce lijepo.
Hvala na savjetu,i planirao sam napraviti klupicu,no i sam znaš kako je,uvijek neke obaveze,tako da mi ovo doslovno dođe kao samo moje utočište(cura tu ne zalazi jer ima ŽABA

). Gazivode? Stvarno dobra ideja,vidjet ću što se tu da,fakat ih je teško uloviti na jezeru gdje sam s društvom na ribičiji,ali ako se potrudim,svašta je moguće!
Evo i nekih dimenzija: 1,87 D, 1,58 Š,dubinskih zona ima više,od 0,2 m do 1,5 m.
Slika gnijezda iznutra za Bear Bulla:

I još jedan zaboravljeni detalj,a koji se meni jako sviđa:

Lord Andruil,znam kako ti je

,kada se samo sjetim svojih gimnazijskih dana,i svađa sa starom na istu temu! Nećeš ti tu meni kopati neke baretine da mi se dovuku zmijurine i žabe. Ili- Kakve rupe??! Pa da mi se ljudi smiju... Strašno. Ali čekaj malo,doći ćeš i ti na svoje. Nada umire zadnja

!
kkliba jako je pre gusto,ali jednostavno mi je sada nezgodno bilo što rezati,jer svaka biljćica je naseljena. Kad ga renoviram na proljeće,morati ću više paziti,da se biljke ne rašire previše,a i računam na lopoče,tako da će biti potrebno i više svjetlosti!
Pozdrav svima