ok, da li netko ima slican problem???

neonka zaglavljena iza ljestvice...sam Bog zna kako je tako dospjela. Sve bi ovo bilo ok i smjesno da se dogodi jednom, ali kod mene se svaki 3 dan jedna zaglavi, a dogodilo se i da ugine jer ne primjetim na vrijeme, pa se sirote izmore do smrti pokusavajuæi izaci...???

Poštovani Krajten,
Kao prvo hvala za one sitne biljke (još neznam kako se zovu,ali nisam baš uspio sa njihovim razmnožavanjem (živorotke su napravile pokolj),još sa satanka u Staroj Savi.
Razlog zašto ti pišem, je glupa betta ženke koja se zavukla u TETRA dozator za CO2,ali onaj primitivni cijev + svila na vrhu.Jedva sam je spasio,za sada.
Naime, ideja mi je da jednostavno obučem cijelu tu cijev mrežicom za komarce, sa donje strane.Ovo nije prvi puta da se neka od riba unutra "zaplete",ali do sada nisu bile ovakove polu pogibeljne posljedice.Iz tog razloga smatram da možda nebi bilo loše,kada bi te cijele ljestve (neznam kako točno izgledaju) čovjek obukao u spomenutu mrežicu.Ako ne sve, a ono barem zatvoriti pristupne kanale.
Eto barem kao ideja, jer ja ću tokod sebe svakako napraviti.Ujedno, što manje zaglavljenih, dok ne nađeš najprihvatljivije rješenje!!!!!!