Srpanj 23, 2025, 21:28:05 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Dali bi to moglo ići???  (Posjeta: 707 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aqua man

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Dali bi to moglo ići???
« u: Kolovoz 01, 2006, 19:31:00 poslijepodne »
Jučer sam na Dravi našao neku vodenu biljku .Jako mi sliči na valisneriju jedino što  ta ima dosta deblje listove.Nalazila se na pješčanoj podlozi.E sad me zanima dali bi ta biljka mogla ići u akvarij,mislio sam je staviti u hladnovodni akvarij sa zlatnim ribicama ako bih odgovaralo?!??!??     Evo i slike:

Offline Branko

• Punopravni član
  • Dob: 57 Lokacija: Zagreb
    • http://još.nemam
Dali bi to moglo ići???
« Odgovori #1 u: Kolovoz 01, 2006, 20:32:00 poslijepodne »
Isperi samo u hipermanganu da ju dezinficiaš. A gdje je rasla? Jel na mjestu koje je stalno potopljeno pod vodom? AKo  nije onda može biti i terarijska biljka koju je voda slučajno potopila! Ako je rasla na suncu računaj da joj treba dosta svjetla!
Nonsense ist der Sieg des Geistes über die Vernunft!

Offline aqua man

• Punopravni član
Dali bi to moglo ići???
« Odgovori #2 u: Kolovoz 01, 2006, 21:03:00 poslijepodne »
Nije  stalno na vodi ja sam ju našao dok je bila izvan vode na pjesku a samo joj je korijen bio mokar

Offline Cryptocory

• Punopravni član
Dali bi to moglo ići???
« Odgovori #3 u: Kolovoz 01, 2006, 21:15:00 poslijepodne »
Citat: aqua man
Jučer sam na Dravi našao neku vodenu biljku .Jako mi sliči na valisneriju jedino što ta ima dosta deblje listove.Nalazila se na pješčanoj podlozi.E sad me zanima dali bi ta biljka mogla ići u akvarij,mislio sam je staviti u hladnovodni akvarij sa zlatnim ribicama ako bih odgovaralo?!??!?? Evo i slike:

Ta bi biljka mogla ići u hladnovodni akvarij, ali moraš paziti da ti temperatura u akvariju bude niža od tropskih, jer naše vodene biljke nevole visoke temperature, nego one od oko 15°C ( nekoliko stupnjeva više, manje ). Edited by: Cryptocory
Dubrovnik

Offline aqua man

• Punopravni član
Dali bi to moglo ići???
« Odgovori #4 u: Kolovoz 02, 2006, 22:25:00 poslijepodne »
Evo danas sam bio stavio tu biljku u akvariij i ribe su je se uplašili ,sakrili su se sve u kut,tak da sam je odmah i izvadio,zašto to?!?!?  

Offline ninci

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
Dali bi to moglo ići???
« Odgovori #5 u: Kolovoz 03, 2006, 09:11:00 prijepodne »
uplašile su se samo zato što je to za njih nešto novo i nepoznato. i to je sasvim normalno. ostavi je neko vrijeme i ribice će se priviknuti kroz koj sat-dan...
Pustike, Turopolje