O, Nevene, Nevene, pa to je šala, mislila sam da primate ironične opaske na forumu. Bez brige, svi znamo kakvo je opće mišljenje vas okorjelih akvarista spram ukrasa. Ja sam kupila tu pećinicu baš za njega i drago mi je da mu se dopala. A Kuliji i a. gardeneri mi ne izlaze iz autića
Joj, pa tko bi normalan za mračnu špilju postavio staklenu teglicu???
Ja osobno nemam ništa protiv tih ukrasa, jer je cijeli akvarij kao takav neprirodan. Ribe žive po jezerima, rijekama, močvarama, a ne u "lokvici" od 100-tinjak litara. A i koliko vas ima točno određeni biotop u akvariju? Uostalom, zašto ne bi netko bacio plastični otpad (pećinu) ili se zabio autom u jezero? A sve u svemu, ni cvijeće se tamo u prirodi baš ne uzgaja u glinenim teglicama: Dakle, sve to dođe na isto.
No to je samo moje mišljenje, akvarij je ukras i naravno da će ga svatko uređivati po svome. Samo sam rekla zašto ja nemam ništa protiv toga, nemojte misliti da potičem raspravu, jer, to je stvar ukusa i svačiji je akvarij svakome baš takav najljepši. A upravo mnogi od vas imaju super akvarije za kakve bih ja željela da jednog dana bude moj.
Ljudi moji, malci su preslatki. U velikoj kotilici su , zajedno sa špiljom i tatom somom.