0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Evo i ja se mogu nadovezati kod mene su diskusi uvijek na prednjem staklu uopče se ne boje i ne bježe i jedu iz ruke...Inače akvarij ti lijepo izgleda... samo imaš ružan palac
Da su ribe zdrave i da je sa kemizmom vode sve ok,najbolji dokaz kada nisu plašljivi,već znatiželjni i kada se "zaleću" na sve novo u akvariju.U suprotnom,čim se ravnoteža naruši,ili se pojavi infekcija,ribe se panično skrivaju na bilo kakav nagliji pokret ispred akvarija...iskusnom akvarističkom oku dovoljno je pogledati u akvarij sa discusima da bi znao u kakvom su stanju ribe i koliko im brige i vremena posvećuje njihov vlasnik.
Evo naši diskusi su kod nas 4 dana i već svi jedu iz ruke.
Citat: HRVOJEDa su ribe zdrave i da je sa kemizmom vode sve ok,najbolji dokaz kada nisu plašljivi,već znatiželjni i kada se "zaleću" na sve novo u akvariju.U suprotnom,čim se ravnoteža naruši,ili se pojavi infekcija,ribe se panično skrivaju na bilo kakav nagliji pokret ispred akvarija...iskusnom akvarističkom oku dovoljno je pogledati u akvarij sa discusima da bi znao u kakvom su stanju ribe i koliko im brige i vremena posvećuje njihov vlasnik. Još bi se kratko nadovezao, a to će Hrvoje vjerujem potvrditi. Kada u sobu gdje je akvarij ulazi osoba/osobe koja/e hrane diskuse oni to odmah osjete i plivaju prema staklu ili mjestu gdje obično pada hrana.
VladoS slažem se s tobom, samo što ja svaki put dobro operem ruke prije hranjenja.
i ja kažem da diskusi nisu plašljive ribe..... i am back....
Citat: fainz1i ja kažem da diskusi nisu plašljive ribe..... i am back.... Pa ti si ziv