Srpanj 24, 2025, 08:48:30 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: bolesna moly  (Posjeta: 1148 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline duda

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
bolesna moly
« u: Svibanj 23, 2006, 17:38:00 poslijepodne »

Molila bih pomoć za svoju ribicu još nisam uspjela dokučit lijek i nažalost ribice mi na kraju uginu.Ali dugo znaju potegnut od te bolesti ne izgleda strašna bolest, evo ovako: prvo nisu bijele točkice to sam prošla. Moli (ženka) ima samo na rubovima repa dva prozirna kružića okrugla izgleda recimo kao da joj je priljepljeno na rep ljuskica dve ljuskice zaljepljene na rep. Kao šta znaju bit bijele tičkice, samo ovo se lakše vidi jer su ljuskice veće dvije su i na rubovima repa. Normalno jede i ponaša se i danas sam je kupila i to primjetila nisam to vidjela kad mi je prodavačica uvalila. Možete li mi konkretno reć koji lijek? Ništa drugo nema sumnjivo po tijelu samo to. PS te ljuskice su znale prije mi na jednoj ribici bit dugo dugo i onda se rep malo počne stiskat suzivat skupi se i nisam uspjela pomoć nakon tg duuuuugo nisam imala tako ribu i evo sad kupila takvu. Najljepša hvala!

Offline Karlo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
bolesna moly
« Odgovori #1 u: Svibanj 25, 2006, 09:50:00 prijepodne »
Probaj sa general tonicom od Tetre, mada nisi to bas najbolje opisala

Offline mtomasic

• Punopravni član
bolesna moly
« Odgovori #2 u: Svibanj 26, 2006, 09:56:00 prijepodne »

"Probaj" s povečalom u rućice svojepogledati "ljuskice", neki mali paraziti, metilji, .... mogu biti prozirni, izgledati kao "ljuskice" .... !!

Drugo, ako pratiš forum, upitaj se zašto,večinom, na ovakve i slične upite, odgovaramo upitom, a slika, a parametri vode, a ....

Ugodan ti vikend
mtomasic

Offline Lefty

• Punopravni član
bolesna moly
« Odgovori #3 u: Lipanj 29, 2006, 12:27:00 poslijepodne »
Da ne otvaram novu temu, moja molly (crna) je dobila bijele tockice :( vec 2 dana ih ima, koda joj se nekaj drzi po tjelu male vatice pa zgleda ko tockice...

a inace mi ok djeluje, jede, pliva... :-/

ne vidi se najbolje...

a imam nekaj za bolesti doma onaj "Dr.Medi - General Aid"

je bolesna ili?