Srpanj 22, 2025, 04:27:15 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Svjetlo za Juwel Lido 120  (Posjeta: 1194 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sasha

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zaprešić
Svjetlo za Juwel Lido 120
« u: Prosinac 08, 2015, 19:01:52 poslijepodne »
Pozdrav,
čini mi se da mi je otišla konzola za svjetlo na akvariju Juwel Lido 120. Ima li neko preporuku gdje da nabavim novu osim Pet centra? Pitao sam tamo i košta 670 kuna što mi zvuči prilično puno. Istina da dolazi s dvije T5 lampe ali pitanje kolika je njihova prava vrijednost. Razmišljao sam o tome da sam složim rasvjetu, ali jednostavno nemam vremena, a prilično je hitno.

Offline Monstrum

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
Odg: Svjetlo za Juwel Lido 120
« Odgovori #1 u: Prosinac 08, 2015, 19:15:19 poslijepodne »
Pozdrav,
čini mi se da mi je otišla konzola za svjetlo na akvariju Juwel Lido 120. Ima li neko preporuku gdje da nabavim novu osim Pet centra? Pitao sam tamo i košta 670 kuna što mi zvuči prilično puno. Istina da dolazi s dvije T5 lampe ali pitanje kolika je njihova prava vrijednost. Razmišljao sam o tome da sam složim rasvjetu, ali jednostavno nemam vremena, a prilično je hitno.

možda ti je otišla samo prigušnica, ona ti kođšta stotinjak kuna, a i ovdje dosta često ljudi prodaju ... otvori poklopac, ispitaj prigušnicu, nemoj kupovati novi poklopac ni u ludilu
"When I die bury me upside down, so the world can kiss my ass."

Offline sasha

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zaprešić
« Odgovori #2 u: Prosinac 09, 2015, 07:11:44 prijepodne »
Ma nije mi toliki problem kupiti novu prigusnicu nego ne znam kako da otvorim poklopac. Je li netko uspio to napraviti pa da mi kaze kako? Bojim se da ce mi voda od isparavanja uci u elektroniku.

Poslano sa mog SM-G800H koristeći Tapatalk

Offline Monstrum

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #3 u: Prosinac 09, 2015, 08:51:37 prijepodne »
na ovom linku imaš kako se otvara rekord ...

kolko kontam lido kao i rio ima pomičnu konzolu, skineš konzolu i probaš otvorit ... imaš ovdje kako je lik to radio, e sad nema slika, prouči p a probaj http://www.fishforums.net/index.php?/topic/265546-fixing-juwel-light-bar/
"When I die bury me upside down, so the world can kiss my ass."