Akvarij NET - FORUM

Ostali podforumi => Bla-bla => Autor teme: Vedran - Srpanj 09, 2018, 22:50:41 poslijepodne

Naslov: Zapošljavanje- akvaristi
Autor: Vedran - Srpanj 09, 2018, 22:50:41 poslijepodne

Prodavač/ica - akvaristika
Posao s punim radnim vremenom
Tražimo pojačanje u ekipi!
Zoo Vili akvaristi traže pojačanje u legendarnom akvarističkom podrumu! Ukoliko ste poput nas skloni skupljanju preduvjeta za reumu te stalno gurate ruke u akvarije, volite ribe i vodeno bilje, uređivanje akvarija, akvarističku tehniku i kemiju, a još k tome i rad u opuštenoj atmosferi ( uz tolike akvarije i ribe svaki pravi akvarist je relaksiran do stanja zena ), javite nam se porukom ili mailom!
Radno vrijeme normalno, podrumska ekipa baš i nije, ali niste ni vi jer inače ne biste kliknuli na oglas... znači- prvi preduvjet za javljanje je ispunjen! U svakom slučaju, u našoj potrazi za novom kolegicom ili kolegom ne diskriminiramo po spolu, dobi, izgledu, rasi, naciji, otkačenosti, preplanulosti, afinitetima spram ribljim porodicama ili veličini omiljenog vam akvarija.
Što još reći? U biti, recite Vi nama... Čekamo Vaše prijave i pitanja!

Zoo Vili akvaristi :)
Hrastin prilaz 1
HR-10010 Zagreb

https://www.facebook.com/pg/zoovili.hr/jobs/283424239060634/?source=post_homepage_stream (https://www.facebook.com/pg/zoovili.hr/jobs/283424239060634/?source=post_homepage_stream)
Također znam za još jedno VRLO zanimljivo radno mjesto na kojem se traži akvarist, ali sa potrebnim dodatnim "skill's setom" poput spretnosti u uradi sam domeni, samostalnosti u radu i slično, za ovo bi se i ja prijavio da mi nije ovaj dobro tu di jesam...za više detalja pošaljite mi poruku...
Molim, samo ukoliko ste zainteresirani za posao, ne za "baš me zanima o čem se radi, idem kliknut.."
Prestar sam i prenadrkan za takva bapska sranja...
Hvala...
Laku noć