Akvarij NET - FORUM

Oglašivački podforum => Happy Zoo => Autor teme: delbi - Ožujak 23, 2016, 18:09:20 poslijepodne

Naslov: Predstavljanje i ponuda Diversa asortimana
Autor: delbi - Ožujak 23, 2016, 18:09:20 poslijepodne
Dakle, jako ponosan i sretan, poslozio sam malo kockice zajedno sa mojim dragim dobavljacima. Idemo jako...prekrasni akvariji, nudim ih u kompletima...radi se o akvarijima Diversa...mogu ih dostavljati po cijeloj hrvatskoj(morati cemo uracunati i cijenu transporta). Oprema je fantasticna i jako ozbiljna. Akvariji imaju jaka i prekrasna postolja, aluminijske poklopce u kojima nudim rasvjetu..i, uvijek po potrebi se moze dodati dodatne konzole. Slike koje stavljam su informativne kako biste mogli vidjeti izgled postolja u 3 razlicite vrste. Postoji mogucnost kupnje po zelji, samo staklo sa poklopcem....te dalje po potrebi sa svom dodatnom opremom.... Sve akvarije mogu ponuditi i sa zakrivljenom prednjom stranom...u tom slucaju treba samo dodati 10% na cijenu. Ja sam Vam u svakom momentu na raspolaganju za sve dodatne upite. Naravno, uz akvarije mogu ponuditi siroku paletu hranjivih podloga, raznih podloga i sve sto Vam dusa zeli. Vama uvijek na raspolaganju, provjerite....samo je jedan HappyZoo na svijetu...i, samo je jedan celavi bradonja koji Vam uvijek izlazi u susret. U veeeeeeeeelikoj najavi, ici ce i kombinacije sa ribicama, diskusima...posebno slozeni biotopi..i, to uvijek najkvalitetnije ribe...ma, trebam li vise ista objasnjavati. Pruzite mi Vase povjerenje...ja ga sigurno necu iznevjeriti.
Vam uvijek stojim na raspolaganju!
Link na cijene akvarija sa i bez postolja...postolja postoje 3 tipa, Solid, Budget i Comfort:
www.happy-zoo.eu/images/cjenici/DiversaKompletiVpc2.xls (http://www.happy-zoo.eu/images/cjenici/DiversaKompletiVpc2.xls)

Naslov: Odg: Predstavljanje i ponuda Diversa asortimana
Autor: hrca04 - Siječanj 06, 2017, 13:53:18 poslijepodne
Pozdrav,
intersira me imate li nešto u kompletu sa filterom i grijačem te postoljem (komodom) do 120 litara.
Hvala
Naslov: Odg: Predstavljanje i ponuda Diversa asortimana
Autor: delbi - Siječanj 10, 2017, 10:09:57 prijepodne
Uz isprike da kasnim sa odgovorom, na zalost....Diversa ima u ponudi komode ali pocinje od 160Lit pa na dalje, par postova iznad je cjenik..a, ja sam Vam uvijek na raspolaganju.
Postoje Diversa akvariji manji, ali na zalost nemaju svoje postolje...iako, mislim da bi se moglo iskombinirati sa juwel-ovim postoljima....ovdje su cijene(unutarnji filteri su  u kompletu):
Startup 80 Aristo (črna)   112L   6mm      943,22Kn
Startup 80 Aristo (črna) - izbočen   112L   6mm   1026,91Kn

Evo, na zalost, bas je oko 120Lit nekakva rupa :(
Za sve dodatne informacije ja sam Vam uvijek na raspolaganju...uz, jos jednom isprike da mi je promakao post .....