... uglavnom se drže iste vrste, kažu mi ljudi koji ih drže i bave se sa njima, da ih nije pametno mješati. U mom terariju 50x50x60 će biti 5 žabica, sad su manjem 30x30x30 jer su još bebice.
Što se tiće 100x50x50 .. ne znam .. to mi se ćini malo prenisko ... stavi visinu jedno 60-70 .... bilje i sve ostalo..lakše se postavlja i ljepše je za oko. U takav terarij možeš staviti dosta žabica .. ali moje mišljenje je zašto pretrpavati ... untra staviš 5-6 žabisa i ok... bitno, odnosno vrlo bitno je to da ima puno mjesta za sakrivanje!
U Exo terru navedenih dimenzija ti komotno stane 3-5 žabica .. neko pravilo kako kažu je na svaku žabicu 10l ... ali...taj ali uvijek dođe ... vrlo je bitno napraviti kako sam gore napisao.. jako puno mjesta za skrivanje da se žabice ne gledaju cijeli dan.. jer koliko got slatko izgledaju.... znaju biti jako agresivne i zločeste.
Otrovnost u tih žabica je vrlo mala ili gotovo nikakva.. njihova otrovnost dolazi iz hrane kojom se hrane u prirodi. Tako da oko toga nema brige.

Samo ti kreni u izradu ... i slobodno me udavi, ja slažem 4 terarij i skužio sam neke mane i prednosti....

Nabava žabica u nas ... čak mislim da i se još pokoja mogla naći ... D. auratus black/green
Nabava iz amerike .. držim ti

.... prijatelju moj nikako! .. prvo si pročitao proceduru koju je Delbi sa mušicama prošao?

... A Dendrobaidi se smatraju otrovnom životinjama, pa stoga vjerujem da gotovo nema nikakve šanse za legalan uvoz!
Napomena: nemoj se igrati ilegalom...