0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ko bi zamislio uopće takve mrcine...
Čudim me da je nešto te veličine uspjelo preživjeti do danas, s obzirom na današnju potrebu ljudi da unište sve što oku nije baš ugodno, bez obzira na bezopasnost istoga.
vodozemac mi se čini poznatim...bilo je o njemu na seriji "Bite me" na NG Wild
Citat: wendy - Srpanj 02, 2010, 13:31:19 poslijepodnevodozemac mi se čini poznatim...bilo je o njemu na seriji "Bite me" na NG Wild ...je gledo sam...
Citat: vzlosa - Srpanj 02, 2010, 19:20:22 poslijepodneCitat: wendy - Srpanj 02, 2010, 13:31:19 poslijepodnevodozemac mi se čini poznatim...bilo je o njemu na seriji "Bite me" na NG Wild ...je gledo sam...zakon!ja često gledam taj program,najdraže serije su mi:"Bite me","world deadliest animals","unbelieve biests",i razni dokumentarci koje puštaju,među najboljima koje sam pogledo mi je onaj o morskoj osi,ak si Ti isto gledo taj.
tako je,ta meduza....gadosti su meni najdraži dio ,najbolje mi je bilo (ak si gledo tu epizodu),kada su nekom čovcu u ranu stavili crve ,to su isto super serije,zaboravio sam napisati da je meni zakon i serija "electric fish"
Citat: wendy - Srpanj 05, 2010, 10:26:58 prijepodnetako je,ta meduza....gadosti su meni najdraži dio ,najbolje mi je bilo (ak si gledo tu epizodu),kada su nekom čovcu u ranu stavili crve ,to su isto super serije,zaboravio sam napisati da je meni zakon i serija "electric fish" da...sve sam gledao...a onaj som, jegulja me bas i nije dojmila... ...ma sve u svemu sve je to zanimljivo i poucno