Evo nije da se hvalim ali imam mali terarij i gatalinku.Vec dugo dugo me je moj sin davio da bi on zelio;pauka,gustera,zmiju il nesto slicno...No kako za vecinu tih nasih kucnih ljubimaca brinem ja takvo nesto nije dolazilo u obzir.Imamo;hrcka,skocimisa,macke,psa-udomljenog iz azila,vrtni,ribnjak,patuljastog kunica...Nikako se ne bih mogla prisliti da se brinem za nekakvu iguanu,zmiju,otrovnu zabu,trantulu

jer nije da ih ne volim ali nisam bas pretjerani ljubitelj..Sve dok nismo ove godine isli u berbu maslina i moj sin pronasao malu gatlinku.Odmah je bilo gotovo;pa mama vidi kako je mala,sigurno je nije tesko hraniti,a ako mi pobjegne izaci ce iz kuce(zivimo u prizemlju) pa u dvoriste i natrag na slobodu(cesto mazi svoje ljubimce pamu pobjegnu pa ih lovimo po kuci

).Kad ga vidim tak pomalo nespretnog uvijek pomislim ma bolje da je to neka "domaca" zivotinjica poput gatalinke,krastace,macaklina pa ako pobjegne nece biti stete za ostale stavnovnike naseg podrucja.I tako mu ja pomognem urediti mali terari i evo zabac je jos tu.Sad je glavni sport lovitikucne puke i one dosadne muhe te ih posluziti gatalinki pa promatrati kako skoci i popapa plijen.Znam da su zasticeni ali eto nadam se da mi necete previse zamjeriti sto kilncu dozvolih da neko vrijeme zadrzi zapca,uziva u njegovim promjenama boja i eto jednog dana ga pusti.