Veljača 11, 2025, 22:13:22 poslijepodneNajnoviji Član: damirviza

Autor Tema: Molim pomoc  (Posjeta: 2990 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Expert

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
Molim pomoc
« u: Kolovoz 14, 2007, 13:36:00 poslijepodne »

Evo moj novi projekt je da napravim vivarij i to jedan koji izgleda jako prirodno, toko da sve terariste molim da mi pomognu, zelim da se o ovoj temi mnogo raspravlja, jer nezelim napraviti niti jednu pogresku, naime mislio sam nabaviti neku vrstu africkih zaba, ili mozda cak nekog drugog vodozemca, tj htio bi da mi vi savjetujete, danas sam cijeli dan u nabavi u ovo je sve sto sam uspio pronaci, moj cilj je da napravim jedno malo umjetnicko djelo, u kojem ce vladati prakrasna zivina, tako da bih vas sve molio da mi pokazete i date savijet koje biljke da kupim, itd,,, uglavnom da neduljim evo pogledajte,,,

Probajte i moj forum http://www.topbb.com/exoticm/

Offline tihomir

• Punopravni član
Molim pomoc
« Odgovori #1 u: Kolovoz 14, 2007, 17:43:00 poslijepodne »

Citat: Expert

Evo moj novi projekt je da napravim vivarij i to jedan koji izgleda jako prirodno, toko da sve terariste molim da mi pomognu, zelim da se o ovoj temi mnogo raspravlja, jer nezelim napraviti niti jednu pogresku,

e isto to je i meni cilj samop što bih ja stavio kraljevskog pitona... e ali imam jedno pitanje kolike su ti dimenzije terarija??? ja mislim da je možda premali ?? i kakvu žabu jel ako je zaba mala onda je dobar?
bite fight link
zagreb/jarun

Offline Expert

• Punopravni član
  • **
Molim pomoc
« Odgovori #2 u: Kolovoz 15, 2007, 17:55:00 poslijepodne »

ja ti se slabo kuzim u vodozemce zato sam s ovim projektom poceo polako, meni se svidaju one male srne sa sarama u svim bojama, a nemam pojma kako se zovu, meni je sada bitno kako da postavim zemlju i kako da posadim cvijece i travu,,,

tek sam ovo napravio,,

sad neznam sto dalje,,,
Probajte i moj forum http://www.topbb.com/exoticm/

Offline tihomir

• Punopravni član
Molim pomoc
« Odgovori #3 u: Kolovoz 15, 2007, 19:07:00 poslijepodne »
pa ništa sad dio na kojem ce ti biti trava i cvijece prekriti zemljom i onda posaditi onu srećicu ili dušicu (ono kaj si kupio)... ja bi valjda to radio .. neznam cekaj da ti i drugi odgovore
bite fight link
zagreb/jarun

Offline amauro13

• Punopravni član
  • I lost myself.
Molim pomoc
« Odgovori #4 u: Kolovoz 16, 2007, 17:59:00 poslijepodne »

Ti si kupio dihondru, trava koja raste po nasim travnjacima koja uspjeva i na suncu i u hladu, nisam siguran kako se nosi sa velikom vlagom ali ti se nece nositi sa tim kamencicima koje si nakeljio u tu staklenu kutiju cije nam dimenzije nisi dao. Ako hoces vodozemce gdje ti je dio s vodom ili ces kasnije ubaciti unutra kadicu sa vodom. "meni se svidaju one male srne sa sarama u svim bojama" ???? zabe, vodenjaci, srne kao bambi (sumnjam da su ih poceli proizvoditi u minjaturama) Ne mozes napraviti terarij dok se ne odlucis sta ce u njemu zivjeti. "ja ti se slabo kuzim u vodozemce zato sam s ovim projektom poceo polako" ma super je sta si ti poceo polako, ali si poceo polako od krivog kraja. Preporucujem ti da pocmes sa citanjem ovog posta [url]https://www.akvarij.net/forum/forum_posts.asp?TID=19563&P N=1[/url]tu bi se trebao odluciti ili krenuti istrazivati po internetu sta od vrsta se nudi u prodaji, pogledati sta ima kod nas, ima li tko na forumu nesto zanimljivo. Kada to saznas onda pronadji kakve uvjete trebas pruziti toj zivotinji i sta jede te mozes li joj nabavljati hranu kroz cijelu godinu. Znas da ne bi smio imati ista od nasih vrsta jer su sve ugrozene i zasticene. I onda razmisli ides li na kakve praznike, ljetovanje, putovanja ... Tko ce ti hraniti zivotinje, ja imam frendicu koja bi se rado brinula za svakakva moja cudovista ali kad dodje do toga da ih treba nahraniti crvima ... tu nastaje problem.
Dubrovnik / Hrvacka
His melancholy comes from his lonelines and isolation.
He wants to do something more than scare people with his blood-curdling scream.

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • Mean bastard
    • Insta
Molim pomoc
« Odgovori #5 u: Kolovoz 17, 2007, 08:39:00 prijepodne »
Pročitaj OVO i malo prosurfaj po ovom webu.... i sve će ti biti jasno. Naravno ako češ čitati    
https://www.instagram.com/skorpac/
Tu mi se možete javiti

Offline ivanka

• Punopravni član
    • između korica
Molim pomoc
« Odgovori #6 u: Rujan 20, 2007, 14:28:00 poslijepodne »

vidim da je tema malo zamrla, nadam se da te nisu obeshrabrili. želja je često jača od pameti. Ja bi u ovom trenutku bila najsretnija kad bih imala jedan cilidni akvarij, jedan američki, jedan azijski, jedan za žapce i još dva pesa, tri mace i grlice i papige...

crnobijele žabice prepostvljam dendrobates auratus, poison frog, ne znam o njima puno ali čini mi se da su zaštićene...

ja ti preporučam himenochyrus - afričku patuljastu žabicu, ona je u potpunosti akvatična ali nije prezahtjevna...

nemoj odustati, informiraj se i dalje
u oblacima