HItno mi treba pomoc, evo da pricu zapocnem od pocetka, ovako joj susijed na selu u zemuniku u okolici zadra ima u dvoristu baru, tocnije ta jama u kojoj je nastala bara je trebala postati septicka jama, ali nije, tako da je dugo vrijeme bila dom raznim vrstama zivotinja, sve do prekjucer, naime ja sam tamo navratio jer svake godina keda zatopli volim ici gledati sve te male zivotinje, ali susijed je iz neodredenog razloga odlucio zatrpati jamu, i to bas kada je bara bila prapuna jajasaca od zaba, s obzirom da kada sam ja dosao vec je pocelo zatrpavanje voda je bila jako mutna i nista se skoro noje vidilo, i meni je bilo zao, pa sam uspio uzeti malo jajasaca nadajuci se da cu ih uspiti prebaciti u baru neku drugi, tada sam se sijetio da je onaj zoolog sto je tu stalno kritizirao, rakao da se zivotinje nesmiju premijestati na drugo staniste, i jadan ja nisam znao sto da radim s tij jajascima, pa sam ih donio u grad ovdije u zadar, i stavio ih u akvarij, danas poslije podne pola tih jajasaca su postali punoglavci, a sada mi vi recite sto da radim,,, hitno molim odgovor,!!!