naravno da je funkcioniralo. iako su kod mene manje zahtjevni koralji, cak i sad s nekakvim probama i uvodjenjem tvrdih koralja stvar funkcionira, fino rastu, imaju boju i sve.
ustvari glavni razlog za uvodjenje dodatne 2 lampe je bio odabir lampi, jer kad pogledas, od 6 lampi, meni su prakticki 5 komada plavih.
blue i actinic, te jedna coral (koja je kao plavo bijela), te purple. Dakle, nemam niti jedne bijele lampe, tako mi se svidja kako akvarij izgleda, sve raste i napreduje, pa zasada ni ne mjenjam. Kad sam korisio samo 4 lampe bio sam malo ogranicen s kombinacijama, jer ili je akvarij bio preplav i pretaman (u slucaju koristenja 3 plave i coral (ili purple), ili je bio prebijel i bljestav (2 plave, coral i aquablue).
Malo citajuci, skuzio sam da je ova kombinacija koju koristim dosta dobra, jasno ako volis plaviji izgled akvarija. aquablue mi se nikako nije uklapala u izgled, pa je ni ne koristim vise.
U svakom slucaju, mislim da neces imati problema s tom rasvjetom i nedostatkom svjetla.