Pozdrav svima!
Ovako, imam akvarij od 60litara (onaj iz Bauhausa) mjesec i pol dana... ribice su u njega ušle dva tjedna nakon uspostavljanja akvarija... Od tada mi ugibaju samo muški gupiji... Prvo sam dobila tri gupiya, dva mužjaka i ženku. ova dva mužjaka su bila super dva tjedna (u međuvremenu su stigli i molliyi) i onda su uginuli jedan za drugim u razmaku od 4 dana...Poslije toga se ona ženkica pretvorila u mužjaka i nabavila sam joj/mu tri ženkice i još jednog mužjaka koji je također uginuo (naravno, kupila sam ga u pet centru)...ali ženke iz pet centra su žive već tjedan dana.... zna li možda netko je li riječ o kakvoj bolesti ili čemu? vidjela sam i prije jednu temu gdje su umirali mužjaci, ali nema odgovora...
I drugi problem su mi zebrice... kupila sam ih prije tjedan dana (isto kao i gupiye) dvije u zoo shopu na jarunu, a tri u pet centru.. Ove iz pet centra su super, ali ima jedan mužjak (s jaruna) koj samo pliva okolo, nema nikakve anomalije po tijelu i nije zainteresiran za hranu ni malo!!! On samo pliva okolo naokolo već tri dana....kao usporeni film je.ne znam šta da radim s njim?!
...hmm, malo se raspisah...