Akcija je provjerena, da ne velim verificirana ljudi dragi
Krenimo u AUKCIJE!
Zašto? Jesam Deda, ali me još sjećanje služi da smo na ovom forumu uspjevali skupiti puste tisuće kuna za dobra djela i sreću ljudi koji su već odustali i od sebe i od drugih da im pomognu...
I znam da sam često jamrao, jer cinik je idealist sa iskustvom, kažu mnogi, ali...
Pun mi je kufer crnjaka...
Pun mi je kufer ustaša i partizana...
Pun mi je kufer gdjesbiodevejstprvičara
Pun mi je kufer HDZ-SDP-HSS-HNS sranja, pljački, sinkopa, protjerivanja ljudi u negdje drugdje jer je drugdje bez njih definitivno bolje...
Osim nekih dijelova Afrike i Azije...been there, seen that, nećemo u detalje...
Pun mi je kufer NAŠE inertnosti, nezainteresiranosti, beznađa i predaje... Digli smo bijele zastave i tretiraju nas kao bijelo roblje, pravo nam budi...
Pun mi je kufer mojeg cinizma... i ironije..sarkazam si još toleriram, uvijek se nađe likova za koje mi zatreba...
Pun mi je kufer sranja kako se ništa neće popraviti.. NA NAMA je.. MI MOŽEMO promijeniti NEŠTO nabolje za IVANA!!
Pun mi je kufer HRPE stvari u fishroomu koja stoji bez koristi...
Pun mi je kufer pisanja dugog posta, kad jednostavno treba DJELOVATI!
I sad zamijenite riječ kufer u vulgarizam koji opisuje muški spolni organ, tek toliko da dobijete pravi prizvuk namjere u pisanju mojeg posta i KRENIMO OTVARATI AUKCIJE!
Zato jer MOŽEMO, a uz sve ovo sranje oko nas, zato jer MORAMO... da bude bolje onima kojima treba, ali i nama samima... Jer nema boljeg lijeka od gorenavedenih bolesti uma i društva oko nas, od toga da DJELUJEMO kontra njih, dobrotom i ZAJEDNIŠTVOM!
Dakle, nabijmo na kufer crvene i crne, plave i žute, od njih u ovome apsolutno nikakve koristi, dapače, samo štetu rade i KRENIMO OTVARATI AUKCIJE i sudjelovati u njima...
Voli vas Deda... a Ivan Vas treba!
AJMOOOOO!!!