Evo,
uspio sam nabaviti staklo za moj 710 l akvarij (na vašu preporuku reducirao sam dubinu pa je sa 800 l došlo na 700 l). Još samo da mi do?e okvir od inox-a i silikon i mogu poeeti sa montažom. Ali prije iste, a ponukan raspravama o destiliranoj vodi,BRITA filterima, Zepter filterima ispod sudopera u kuhinji, kišnicama, barskim izvorima i potoeiaima, te o neophodnosti preomjene bar dva put mjeseeno cca 20 % vode, što biu mojem slueaju iznosilo otprilike 150 l vode koju treba pripremiti kemijski i zagrijati na dgovarajuau temperaturu prilikom svake izmjene, pitao bih one koji imaju veae akvarije kojemnaeinu su se priklonili?
E da, moj akvarij bit ae rain forest - biotopski akvarij s pokojim autsajderom. Planirao sam staviti pet-šest diskusa, otprilike isto toliko skalara, petnaistak neonki, možda udovice koji eistae i to je otpriliketo. Znam bilo je kontraargmenata za suživot skalara i diskusa, ali ima i primjera po netu gjde ljudi govore da je takav "tankhood" (citat iz Finding Nemo) mogua.