Travanj 25, 2024, 09:12:04 prijepodneNajnoviji Član: bignjato

Autor Tema: Novi podforumi na Forumu  (Posjeta: 9468 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Seba

  • Administrator
  • Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • *****
  • Postova: 1218
  • Spol: Muški   Dob: 44
  • Lokacija: Zagreb
    • http://www.akvarij.net
Novi podforumi na Forumu
« u: Siječanj 30, 2008, 16:02:00 poslijepodne »
Obavještavamo članove da smo otvorili sponzorski dio Foruma u kojem se članovi mogu direktno obratiti oglašivačima, pitati ih za opremu, savjet, nabavku. Iako je Forum do sada bio nekomercijalan (iako se navedeno često kršilo,što u malim oglasima, što ponekad u temama) odlučili smo otvoriti Forum za oglašivače kako bi približili iste članovima, te im olakšali odabir i/ili kupovinu. Kako smo svjesni
da je komercijalna komponenta nekimaodbojna,oglašivači su zamoljeni da se oglašavajuisključivou svojempodforumu, a na članovima je da li će postove u oglašivačkim podforumima pročitati ili ne.

Također molimo članove da se suzdrže od eventualnih provokacija u podforumima oglašivača ( ovo navodimo poučeni nekim lošim iskustvima Forum komunikacije). Oglašivači u svojim podforumima imaju moderatorske ovlasti i mogu ga uređivati po želji, a ukoliko dođe i do grubih kršenja pravila Foruma ( vrijeđanje, svađe, provokacije), mogu također reagirati i administratori i moderatori Foruma.

Vezano uz ovo napominjemo da će pravila malih oglasa za sve ostale korisnike biti striktno provođena, kako bi se izbjeglo švercanje, preprodaja i slične radnje iz domene sive ekonomije, a za koje potencijalne oglašivače upućujemo na druge adrese, poput raznih on-line oglasnika, koje to toleriraju.</font></div>

Još jedna novost je i premještanje ekoloških tema u posebnu kategoriju foruma, a otvoren je i podforum udruge AWAP ( www.awap.hr), na kojem se možete informirati o radu Udruge, te se eventualno priključiti i pomoći!
If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.