ili od trnlja do zvezda.
pošto sam postao moderator,iskreno reeeno,to je bila volja nekih poštovanih elanova,pristao sam.
Ustvari iskreno reeeno,u prvi tren bila mi želja ,da to bude neki od vas.
Šta sad reei,za taj ,ipak za mene divni ein ,pa najbolje da reknem par reei o meni.
Ja sam oženjen,imam 4 djece ,u srednjim godinama.
Akvarista hobista,kome predstavljaju ciklidi strast i neko divno popunjavanje slobodnog vremena,pogotovo Malawi ciklidi,iako sam po sajtovima,gdje aktivno ueestvujem,te eitanjem knjiga podosta naueio i o ostalim ciklidima.
Sad neko je spomenuo tekste :ima jih puno na :
- www.akvaristika.org
- www.ciklidi.org
- www.akvazin.com
[/list]
i naravno ima ih na tom sajtu.A nekako sam poeeo suradjivati i sa Aqua magazinim,te pišem i elanke za njih,naravno o Malawi ciklidima.A ti elanki ee biti i na tom forumu,jedan baš eeka,a drugi ee biti predstavljeni posle objavljivanja u AQM.
Moderator ima i moguenost neke postove obrisati,premestiti i slieno.
Ja sam na prva dva sajta ,gore pomenutih,moderator,no nikad nisam nijedan post obrisao ili premestio.Ustvari ne vidim ni razloga,akvaristi smo dobri ljudi,svaki ima svoju glavu,sa kojom misli,pa su tako i ponekad mišljenja razlieita ,što je za forum i itekako potrebno i dobro.
Kattad preskoei i žar,ali u takvim trenucima valja dvaput promisliti pa poslije napisati,nego napisati u nekom "pokretu"
Moja je želja,kao moderatora,da se tu piše o ciklidima,kako bi te ribe približali široj publici,i ujedno ih prikazali ,kako to ciklidima valja,a ujedno i razbili neke fame koje se drže ciklida,pogotovo ako se pomisli na istoenoafrieke ciklide.
Ja eu se truditi,da taj forum ,bude "ciklidaško"obojen,pa da budemo kasnije svi,koji smo ueestvovali u tome ponosni na rad,na ciklidistiku uopšte.
Zato i ujedno neki Ciklid poziv za sve ciklidaše.
Na kraju moram,da još reknem,da mi je Hrvatska gramatika strava i užas,ali ako se na tu moju gramatiku naueili u SCG,ja se nadam da ee te se i vi.Stvarno trudieu se,da bude koliko toliko pravilno,mada......-
Još da poželim svima ciklid snagu,te u nekoj divnoj saradnji jedan ciklid pozdrav !