Jes..Synodontisi su kod mene...pa ja mislim vise od godinu dana....Bili su skroz mali..5 ih iman..apsolut i savjet je da su u skupini..drustvene su ribe i non stop su skupa..full zaninljivi,oma dana kad luduju okolo po akvariju..kad ih hranim mogu ih mazit haha a opet imaju dana da ne izlaze is svojih pecina,tri puta su se i mrijestili ali ne mogu im nikako skupit ikruNitko na ovom forumu mi nije dao valjan osgovor kakosto pa sam potrazio na stranim forumima ..pokusao sa zdijelicom pikulama i kaljem gore ..ma sve..i nista!.Samo su mi ribe prije bili u manjem akvariju(u potpisu).
Nemam pojma koliki je akvarij(glupo zvuci haha ama bmk)..dobio ga od frenda..taman se preselio i upogonio..dakle ovo je novo.Duzina je 80cm. Kao i stari ali je dublji i visi. Nego stari.
vanjski filter fluval 206 skimmer i koralia cirkulacijska pumpa.
Imat cu viska sumbu,ocito,pa bi ih rado mjenjao za ocellatuse mozda ako netko ima.
Scape??meni se iato full svidja..to ti je prirodni pijesak sa nasih plaza i kamenje takodjer(pijescanac)Neothauma puzeve kucice imam od prije..kupljene u Spanjolskoj..Njemackoj..skupljam ih vec duze
)
E da..odlicnesu za sumbue...i ocellatuse (dok sam ih imao)ali za calvusa nisu dobre,male su,bolje su one klasicne od vinogradskog puza.