Svaka teorija zavjere, prije nego sto postane teorija zavjere, prvo bude validna i smislena teorija pojedinca (ili pojedinaca) koji se zapitaju dali je bas sve onako kako neko tvrdi da je....
Kad se budale umjesaju, e onda postane teorija zavjere, sto i dalje ne znaci da teorija u osnovi nije dobra, ili da je samo buncanje grupe (manje ili vece) ludjaka....
Ili, pojednostavljeno, mozda ja jesam paranoican, ali to ne znaci da me neko ne zeli srediti....
Meni malo ove putovnice vuku na neke druge brojeve, istina nisu ih printali na papir, vec tetovirali na ruku, ali premisa je ista - za vase je dobro, znate....
Ceka li nas tako nesto, ili smo daleko od toga....
Ja navijam za zombije, kao slijedeci logicni korak u evoluciji korone, mislim da nam bas treba jedna zombi apokalipsa, da malo zamjenimo ove zombije sto bulje cijeli dan u mobitele, i glavna briga u zivotu im je jel cica micu ili mica cicu, i koja umjereno poznata pjevacica se gdje slikala...
Jebate, vozim danas, i vidim zombija, zenskog, bulji u mobitel, slusalice u usima, valjda tresti najnoviji hit maje suput, i ceka da predje cestu.... Pohvalno, samo da yebena kolica s yebenom bebom u njima nije ostavila dobrih 20 cm na cesti, ona na nogostupu, kolica napola na cesti, ljudi sviraju, obilaze, samo gledam kad ce neko pokupiti ta kolica i jadnu bebu u njima....
Kazu mi da takve ne smijem upucati cim ih vidim, pa drzim fige da se pojave neke kategorije (zbog korone, jelte) koje smijem....