sisanje.........
i drugi nekih 7 tjedana kasnije.........
panjevi su vani, cigla je unutra
Uglavnom, botie se stalno kopale ispod panjeva i to je bilo koma tako da sam ih odlucio maknuti i staviti nesto sto ima rupe u kojima se mogu sakrivati da ne treba vise kopati. Naravno, ove grozne zelene vezice idu proc i stavit cu tanke crne a s vremenom ce to jos pozeleniti od algi pa ce biti manje upadljivo a i piknuo sam nesto ammanie ispred pa ako prezivi.....
Jos se trazim sa nekakavim sitnijim (nizim) biiljkama, parvula i litorela nisu prezivjele nocne pohode botia. Nije da su one to iskopale ali je to bilje sa jako sitnim korijenjem i kad krenu divljati jednostavno dizu sve u kaj se zalete. Sad sam stavio nesto ammanie i cryptocoryne parva pa mozda bude bolje srece, to ipak ima vece korijenje
Malo me prca zelena koncasta ali nista strasno i zabrinjavajuce.
Pozadina isto nije ispala kako sam se nadao ali to mi sad nije problem promijeniti.
Kaj se tice stanovnika, sad je unutra 5 botia, 15 paleatusa, 15 barbusa schuberti, 6 melanotaenia praecox i 8 melanotaenia boesemani i moram reci da mi je drago da sam uzeo njih a ne denisone koji su mi bili prvi pik.