Ma šalim se ja malo, nemoj kaj zamerit!
Al ipak mislim da si danas u temi "Šta se sluša?" slučajno il namjerno prozvan!
https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=21435.msg948383#msg948383
Hahahaha, ne mogu da vjerujem... Stari dobri Bob...
Kroz moj život i na muzički pravac je imao veliki uticaj... Tri njegova koncerta na kojima sam bio su me ispunila duhovno... Hahaha... Jedan od njih tu blizu vas, u Varaždinu...
Evo po sugestiji popunih profil...
Ovaj avatar koji se vidi je ustvari naša pozivnica sa vjenčanja... Modifikovana naslovnica "The Freewheelin'" koju je naslikala naša prijateljica.. Ma nisam ja neki njegov freak fan, možda sam nekad bio, u mlađim danima... Ne čudite se...
I naravno da ne zamjeram, na ičemu!! Znam ja šta znači i kad nešto dihtuje, a bogme i kad nešto treba da se zabrtvi...
Nego apropo teme, včrs sam naručio biljke..
Danas mi došla mineralna podloga, šljunak, kamenje, korijenje, pozadinski poster, ljepilo, pumpica za čišćenje i zamjenu vode, makaze i pinceta, dodatne dvije led svjetiljke... Jedva čekam da pokrenem to sve...
Sutra krećem sa pripremom i postavljanjem sve opreme, da bude spremno sve kada dođu biljke...
U nekom trenutku napisaću negdje i sve troškove, kada se kompletira to sve, biće korisno za nekoga novoga u hobiju, pošto ja ni svjestan nisam bio, koliko je skup ovo sport....
Nadam se samo da ću ustrajati...